- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

 • Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

  Porta tot l'hivern amb mocs: com tractar-los

    07 de desembre, 2017 - 10:57  |     Pedriatria km 0: criança respectuosa

  "Porta tot l'hivern amb mocs”, “i pels mocs no em dones res?”, “Tinc por que el refredat li baixi al pit.” Us sona? Si sou pares, segurament sí. Al nas dels infants, els mocs hi viuen de manera més o menys permanent d’octubre a març.

 • Què diantre és una 'blockchain'?

  Què diantre és una 'blockchain'?

    27 de novembre, 2017 - 17:03  |     Ciència i tecnología

  Aquesta és una de les paraules del moment, segur que n'has sentit a parlar. Però saps realment què és una 'blockchain'?

 • Complements per a un look perfecte tardor-hivern

  Complements per a un look perfecte tardor-hivern

    23 de novembre, 2017 - 09:14  |     Tendències

  Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

 • Ni amb tu, ni sense tu

  Ni amb tu, ni sense tu

    16 de novembre, 2017 - 18:10  |     Psicologia

  -Com t’he trobat a faltar...
  -Aquest cop sí, aquest cop ens en sortirem... estem fets l’un per l’altre.

 • Andorrans a la marató de Nova York: quan l'esforç té premi

  Andorrans a la marató de Nova York: quan l'esforç té premi

    10 de novembre, 2017 - 16:54  |     Esports

  La marató de Nova York és la gran cita anual per a corredors de tot el món. Milers de persones de tots els racons del planeta s'hi desplacen cada any per complir un somni i els andorrans no són una excepció. Fa dos anys que la Viviana Besolí es va proposar un repte que llavors, per ella, semblava gairebé impossible: acabar-la. No era 'runner' i ni tan sols anava al gimnàs, però la disciplina, l'esforç i la constància, de vegades, tenen premi. Diumenge passat va aconseguir-ho i en menys de cinc hores.