- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

Complements per a un look perfecte tardor-hivern

  Blog RTVA » Tendències   23 de novembre, 2017 Complements per a un look perfecte tardor-hivern

Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

Altres objectes de desig

La bota o botí mitjó és la tendència que arrasa aquest hivern. Són un must hivernal que veuràs per tot arreu, i si fas una volta per les botigues low cost de capçalera les trobaràs en tots els colors. La mida va des del minibotí a la bota mosquetera maxi XL amb taló o sense, això ja és una opció personal.

Una altra tendència per a aquest hivern és la jaqueta de quadres, un estampat que s'ha convertit en un dels imprescindibles. Els vam veure l´any passat, però aquesta temporada la tendència ha arrelat i les botigues s’han omplert de quadres, sobretot en americanes, blazers, pantalons i vestits sencers.

Que el fred no serveixi d'excusa per no anar a la moda, sinó tot al contrari. No renunciïs a les tendències i pren nota de tots els accessoris que et proposem. Segur que seràs el centre de totes les mirades..

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com