- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

Complements per a un look perfecte tardor-hivern

  Blog RTVA » Tendències   23 de novembre, 2017 Complements per a un look perfecte tardor-hivern

Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

Altres objectes de desig

La bota o botí mitjó és la tendència que arrasa aquest hivern. Són un must hivernal que veuràs per tot arreu, i si fas una volta per les botigues low cost de capçalera les trobaràs en tots els colors. La mida va des del minibotí a la bota mosquetera maxi XL amb taló o sense, això ja és una opció personal.

Una altra tendència per a aquest hivern és la jaqueta de quadres, un estampat que s'ha convertit en un dels imprescindibles. Els vam veure l´any passat, però aquesta temporada la tendència ha arrelat i les botigues s’han omplert de quadres, sobretot en americanes, blazers, pantalons i vestits sencers.

Que el fred no serveixi d'excusa per no anar a la moda, sinó tot al contrari. No renunciïs a les tendències i pren nota de tots els accessoris que et proposem. Segur que seràs el centre de totes les mirades..

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com