- La fiscalia reclama 4 anys de presó per un ciutadà nord-americà acusat d´haver estafat 6.400 euros a través de diverses operacions a internet mentre residia a Andorra. La defensa rebaixa la pena a 3 anys de presó, en part ferma, perquè l´acusat diu que les operacions les va fer per introduir-se en un grup criminal i desemmascarar-lo. - SDP acusa Antoni Martí d´electoralista. Ho fa arran de la proposta del cap de Govern als grups de l´oposició perquè formin part de la delegació que negocia a Brussel·les. Martí va proposar als presidents dels grups parlamentaris formar part de la delegació que negocia l´acord d´associació. Un oferiment que SDP ja va qualificar d´incoherent. - Nova jornada de les escoles verdes, centrada a elaborar un embolcall per l´esmorzar i el berenar. El projecte, que vol conscienciar els més joves sobre la generació de residus, ha inclós el col·legi Sant Ermengol, que rebrà el segell al juny. - La nova llei d´ocupació s´hauria de tramitar a principi del 2018 i estar aprovada abans del final de la legislatura. Així ho ha avançat el ministre Xavier Espot, que ha presentat un avantprojecte del text a la taula permanent per a la formació en el treball. Els seus membres hi podran fer aportacions abans que el text entri al Consell General. - Andorra, Mònaco i San Marino aniran amb una estratègia compartida i complementària a la Unió Europea. Així ho han acordat a la reunió de treball celebrada a Ordino. Estratègia que ja s´ha de definir per a la negociació per a la lliure circulació de persones. Els tres estats són partidaris de mantenir un sistema de control de quotes migratòries i proposar-lo de manera conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

    Arròs melós de tardor amb bolets i carxofes

      02 de novembre, 2017 - 11:41  |     Gastronomia

    Les primeres carxofes de l'any es troben amb els bolets en la seva temporada per excel·lència, la tardor. És l'època perfecta per fer aquest plat, que guanya encara més amb una particularitat especial, l'arròs integral. La llarga cocció d'aquest tipus d'arròs ens obligarà a fer-lo en l’olla exprés, la millor opció, o bé durant un llarg xup-xup. A canvi, l'arròs agafarà tot el gust del brou, les verdures i el pollastre, l'ànec o el conill... Amb la quantitat adequada de greix (que dependrà del tipus de carn que hi posem o si l'au va amb la pell) i de caldo (recomanem 3 parts i mitja per cada part d'arròs) és un plat de cullera d'aquells que treuen el fred, melós i que s'enganxa al paladar.

  • 5 plats per refrescar l'estiu

    5 plats per refrescar l'estiu

      03 d'agost, 2017 - 15:52  |     Gastronomia

    Al blog d'RTVA sempre fomentem la gastronomia, però amb aquest article aprofitem l'estiu més calorós que es recorda per recomanar, especialment, cinc plats que acaparen les xarxes socials i que vénen de gust per aquestes dates.

  • Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

    Mojito de maduixes sense alcohol per combatre la calor

      16 de juny, 2017 - 10:35  |     Gastronomia

    Aquests dies fa molta calor amb temperatures poc habituals per a un mes de juny. Així que hem buscat una proposta molt fresca entre les receptes del jove cuiner i pastisser Joan Prat: un mojito de maduixes sense alcohol. 

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya: