- La detenció de l´home de 52 anys que va donar una taxa d´alcohol de 4,85 grams per litre després d´un accident es converteix en l´índex més gran d´alcoholèmia mai registrat al Principat i es podria tractar d´una xifra sense precedents en els països de l´entorn. La detenció de dilluns de la setmana passada és un dels casos de major imprudència al volant. El conductor del vehicle, un home de 52 anys, va xocar contra un mur a l´Aldosa de la Massana a les cinc de la tarda. - Liberals denuncia que el Govern vol escurçar els terminis de la llei de reorganització fiscal saltant-se el procediment i que està aprofitant per modificar l´impost de societats. Finalment, pel que fa a la llei d´assegurances, demana que no hi hagi reci-procitat i un període d´adaptació de deu anys. - La formació professional és una opció que cada vegada tenen en compte més joves. Avui el centre d´Aixovall ha viscut una jornada de portes obertes per donar a conèixer les possibilitats que ofereix. Aquest curs 214 estudiants cursen algunes de les cinc branques. - La nevada del cap de setmana ha reforçat l´estat de la neu als dominis esquiables i n´ha assegurat l´obertura fins a la data prevista, el 17 d´abril. Els gruixos de neu han assolit en alguns punts els 50 centímetres i les previsions meteorològiques apunten que el bon estat de la neu es podrà mantenir durant la Setmana Santa. - La Massana ha tancat el 2016 amb un superàvit de 780.000 euros. David Baró ha destacat la racionalització de la despesa com un dels criteris perquè el comú hagi obtingut més ingressos que despeses. El cònsol major ha anunciat que part de l´excedent de tresoreria es destinarà a finançar part del pla estratègic de Pal-Arinsal.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes.