- Liberals d´Andorra ha demanat la dimissió voluntària, immediata i irrevocable del cònsol menor d´Escaldes-Engordany, Marc Calvet, per estar processat per uns comentaris publicats en un mitjà de comunicació digital contra un ciutadà de la parròquia. Una petició que ha estat rebutjada per la majoria comunal i l´executiva de DA que ha donat ple suport a Calvet. - La selecció de futbol ha posat fi a més de 12 anys sense conèixer la victòria aquesta tarda a San Marino. L´onze tricolor s´ha imposat aquest dimecres per 0 a 2 amb gols d´Ildefons Lima, al minut 28, i de Cristian Martínez, al 66. Una injecció de moral per afrontar e proper compromís oficial, el 25 de març a l´Estadi Nacional contra les Illes Fèroe. - L´empresa encarregada d´analitzar la contaminació de la Font d´Arinsal, colorarà l´aigua de diverses zones per trobar possibles connexions entre els canals d´aigua i la font. El Govern ha alertat que, tot i que les accions es faran de nit, pot ser que sigui visible l´aigua colorada a la zona. - Els comuns d´Andorra la Vella i Escaldes-Engordany tiren endavant el concurs d´embelliment conjunt de les avingudes Meritxell i Carlemany obrint-lo als enginyers. Els comuns accepten aquest col·lectiu després del rebuig del Col·legi d´Arquitectes, que estava en contra del concurs de mèrits. La consellera escaldenca del PS Cèlia Vendrell creu que manca coordinació entre els dos comuns. - Comuns i Govern tenen pràcticament enllestida la reforma de les transferències i les competències comunals. La reunió d´aquest dimarts ha servit per tancar la negociació sobre les competències que assumirà cada administració i que quedaran aclarides per llei. Pel que fa a les transferències, els cònsols han acceptat vincular-les al PIB si bé hi han fet aportacions.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes.