- Joan Besolí passa la primera nit a la presó madrilenya de Soto del Real, després que la jutgessa Lamela hagi considerat que va ser el testaferro de Rosell i creador d´un entramat d´empreses per blanquejar diners de comissions il·legals. Segons l´aute, Besolí hauria obtingut el 50% dels beneficis de la societat, que va rebre més de 8 milions d´euros en comissions il·lícites. - Sant Julià de Lòria celebra aquest dissabte la diada de Canòlich, una tradició molt arrelada a la parròquia que congrega cada any centenars de famílies que decideixen pujar a peu fins al santuari. Un dels moments més esperats és el repartiment de pans beneïts, dels quals es preparen més de 5.000. - Andorra ha acollit per primera vegada el congrés mundial més important del sector immobiliari. El FIABCI s´ha centrat en els conceptes de ciutats i construccions intel·ligents i sostenibles. En aquest sentit, els ponents, com Jean Nouvel, han assegurat que Andorra és el laboratori perfecte per innovar. El prestigiós arquitecte francès, a més, ha aprofitat l´estada al Principat per confirmar que les obres a la Querola finalitzaran el 2019. - La Federació Catalana de Futbol ha accedit a endarrerir el partit de l´Andorra a Sants per la mort d´Emili Vicente. També s´ajorna el duel de l´Horta, l´altre candidat a l´ascens. Totes les parts implicades han mostrat la seva màxima comprensió i solidaritat amb la pèrdua humana que ha patit el vestidor andorrà. - El nombre de delictes i de detinguts es manté estable des del 2012. Ho ha destacat el director de la policia durant la diada de la patrona del cos. L´objectiu més immediat és augmentar la presència policial al carrer per mantenir el nivell de seguretat ciutadana.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Un bon carrot cake per combatre el fred

    Un bon carrot cake per combatre el fred

      19 de gener, 2017 - 12:15  |     Gastronomia

    Aquests dies que fa tant de fred i que passem més temps a casa, la cuina pot ser una bona opció per entrenir-nos i també per compartir temps en família. Per això et proposem una recepta amb uns resultats per llepar-te els dits. Fem un carrot cake!

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes.