- Agustina Grandvallet ha dimitit com a presidenta de la Federació d´Associacions de Discapacitats, tot i que es manté al capdavant d´AMIDA. Grandvallet ha estat quatre mesos presidint la federació després de la mort de Pere Valls. - SDP alerta que Europa estudia un reglament que podria implicar la necessitat que els andorrans haguessin de sol·licitar visat per poder viatjar als estats de la Unió Europea. El Govern ho ha negat i ha informat que Andorra està dins la llista de països exempts de demanar aquest visat. - "Per començar, en català". És la nova campanya de Política Lingüística dirigida al sector de la restauració. Hi participaran 928 establiments i s´hi ha destinat un pressupost de 16.000 euros. La campanya vol fomentar l´ús de la llengua oficial en bars i restaurants. Ara l´índex d´atenció en català es situa en el 35%. - La Massana, Andorra la Vella i Escaldes Engordany han viscut aquest dimarts una de les jornades més tradicionals, l´escudella de Sant Antoni. Un plat d´hivern que segur que ha ajudat els participants a mitigar el fred. - La neu ha donat pas al fred, al gel i al vent. La baixada de les temperatures ha complicat sobretot la mobilitat en les zones urbanes on ha estat molt díficil caminar pels carrers. Els termòmetres continuaran baixant aquesta nit. La més baixa ha estat de 21 graus negatius a la Font d´Arinsal.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Blog d'Andorra Difusió

  • Com preparar arròs de muntanya

    Com preparar arròs de muntanya

      29 de setembre, 2016 - 10:11  |     Gastronomia

    L’arròs és un ingredient universal que permet múltiples formats, i tots boníssims! T’expliquem com fer un bon arròs de muntanya:

  • Magdalenes, un clàssic per als golafres

    Magdalenes, un clàssic per als golafres

      30 de juny, 2016 - 18:21  |     Gastronomia

    Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials. 

  • Crema freda de meló per combatre la calor

    Crema freda de meló per combatre la calor

      16 de juny, 2016 - 11:09  |     Gastronomia

    Ha començat a fer calor i hem deixat enrere els guisats i les sopes. Ens vénen més de gust àpats frescos i per això et fem aquesta proposta: La crema freda de meló, que és un imprescindible molt saludable i una recepta molt fàcil i ràpida per l'estiu.

  • Civet de galtes de porc, un imprescindible

    Civet de galtes de porc, un imprescindible

      14 d'abril, 2016 - 11:33  |     Gastronomia

    Les galtes de porc són un imprescindible en la gastronomia tradicional. És un plat molt arrelat al Pirineu i, com a mínim, s'ha de tastar un cop a la vida per comprovar que, ben fetes, les galtes se't desfan a la boca. Així que et donem totes les claus perquè et surtin boníssimes. 

  • Mandonguilles amb sípia per llepar-se els dits

    Mandonguilles amb sípia per llepar-se els dits

      18 de febrer, 2016 - 10:10  |     Gastronomia

    Les mandonguilles són un plat universal. Es poden preparar de diverses maneres i una de les més tradicionals és acompanyar-les amb sípia. Si vols preparar unes mandonguilles per llepar-te els dits, no perdis detall de la recepta: