Un nou web que respon a un nou concepte de comunicació.

Un nou web que respon a un nou concepte de comunicació.

Andorradifusio.ad

Un nou web que respon a un nou concepte de comunicació.

Amb la nova temporada Ràdio i Televisió d'Andorra llença andorradifusio.ad. Un nou web que neix per donar reposta a una nova forma de comunicació.

Andorradifusio.ad es converteix, per tant, en un eix vertebrador de la cadena.  Enrere queda la idea que el web d'un mitjà de comunicació ha de ser un redifusor del què veiem a la televisió o escoltem a la ràdio. Aquesta plataforma té identitat pròpia i oferirà continguts addicionals i enllaços d'interès.

Actualment, el consum a la carta s'està imposant a la forma tradicional d'entendre la informació.  Ja no som nosaltres qui us hem de dir el què heu de veure i a quina hora, sinó que sereu vosaltres qui escollireu quan i com voleu veure allò que us interessi.

Hem volgut treballar l'accesibilitat, perquè pugueu consultar el web des de qualsevol dispositiu, i la usabilitat, perquè la navegació sigui fàcil i àgil.

Una altra de les novetats importants del nou web és que podreu veure l'Informatiu complet per internet, així com tots els programes de ràdio i televisió  segmentats per seccions.  La informació esportiva i de serveis, com la previsió meteorològica, també tenen més protagonisme.

Entre els principals objectius d'aquest projecte també està la vostra participació. Podeu comentar tots els continguts al web i compartir-los a les xarxes socials.  I hem creat aquest blog corporatiu per tenir una eina més per conversar amb vosaltres. Ens importa molt la vostra opinió perquè andorradifusio.ad s'ha desenvolupat pensant en vosaltres i en oferir-vos un bon servei.

Andorradifusio.ad neix, per tant, amb la voluntat de ser un referent de la informació del país i comptar amb el suport del ciutadà, ja que sou una part fonamental del nou web en què oferim tota la informació d'Andorra en un clic.

Us deixem la promo que hem elaborat per al llançament d'andorradifusio.ad:

 

Comparteix: