El MoraBanc convenç i guanya el Cedevita per seguir viu a l'Eurocup (78-71)

El MoraBanc Andorra continua fent de la Bombonera un fortí

El MoraBanc Andorra continua fent de la Bombonera un fortí  i suma la tercera victòria (3-5) a l'Eurocup després de derrotar el Cedevita Zagreb. Amb aquest triomf el combinat tricolor segueix a les portes del TOP16 quan queden dues jornades per al final

El MoraBanc Andorra ha tret endavant un partit vital en les seves aspiracions per ser a la següent fase de l'Eurocup i que el deixa a una victòria del FIAT Torí, a una victòria del TOP16, a dues jornades per al final. El partit d'avui ha començat igualat (7-7) fins que l'equip tricolor, actiu en defensa i en el rebot (12-5), ha començat a prendre les primeres diferències (15-10) per un 26-19 al final del primer quart gràcies a un triple final increïble de Jaka Blazic. En el segon quart el conjunt croat ha tancat les vies d'aigua igualant la lluita en el rebot (16-15) i agafant-se al partit gràcies als 10 punts de Will Cherry arribant a un 41-38 al descans

A la segona meitat, el Cedevita Zagreb, conscient que una victòria a Andorra el classificava matemàticament pel TOP16, ha fet un pas endavant imposant el seu ritme i donant la volta al marcador (50-52) però un 8-1 de parcial ha deixat un 58-53 a deu minuts per al final. Un últim quart en què el MoraBanc Andorra ha anat a buscar la victòria sense miraments arribant a tenir un màxim avantatge de catorze punts (74-60) pel 78-71 final. Jaka Blazic el millor dels andorrans amb 15 punts, 3 rebots per un 18 de valoració. Destacar també els 12 punts de Jaime Fernández, els 8 rebots de Moussa Diagné o les 7 assistències d'Andrew Albicy

El proper partit del MoraBanc Andorra serà diumenge, a la Bombera, contra el Baskonia (18:30h), en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad

Imatge: Morabanc Andorra