- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra Televisió retransmetrà en directe el partit de dimarts entre França i els All Blacks

  Esports   10 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Andorra Televisió oferirà en directe el segon partit entre les seleccions de rugbi de França i Nova Zelanda, dimarts vinent a Lió, amb motiu de la gira europea dels All Blacks.

Un amistós que ha aixecat força expectació entre els seguidors del país. Segons ha explicat el president de la Federació de Rugbi, Xavier Vilasetrú, la federació francesa ha cedit els drets televisius a totes les federacions del món "perquè volia fer màxima difusió del partit". "És una ocasió especial, la primera vegada que passa, que fem un partit de primera línia mundial en català retransmès per Andorra Televisió", celebrava.

França es presenta com a candidata per a organitzar la Copa del Món del 2023. Es preveu que hi hagi algun acte dins del partit per promocionar la candidatura.

Informa: Joan López