- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Balanç positiu de la temporada d'atletisme

  Esports   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Campionat del Món de Londres, amb la presència de Pol Moya, va posar punt final a una intensa temporada d´atletisme al Principat. Des de la comissió tècnica de la federació es fa un bon balanç dels resultats de l´any.

Ha estat un any important per a l´atletisme, amb presència en competicions de primer nivell i obtenint metalls en els Jocs dels Petits Estats de San Marino. Pol Moya, amb el rècord de 800 metres llisos i mínima per a Europeus, ha estat una de les notícies positives.

La saltadora Clàudia Guri, l´altre valor consolidat, va arrencar amb actuacions prometedores però en la segona part de la temporada s´ha trobat amb les lesions.

Com Moya i Guri, atletes residents com Marcos Sanza, Dayane Huerta o Leyre de la Rúa han aconseguit mínimes per al campionat d´Espanya absolut. Ajuden a millorar la resta. I joves com Nahuel Carabaña o Arnau Roig ja treuen el cap.

Al setembre arrenca de nou la feina en una temporada que a banda de Campionats d´Espanya tindrà els Jocs del Mediterrani, l´Europeu a l´aire lliure i el Mundial de pista coberta.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares