- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Bou no perd l'ambició després del 22è Mundial de trial

  Esports   13 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Toni Bou ha fet una breu aturada a Andorra després d´aconseguir el seu 22è Mundial de trial, l´onzè a l´aire lliure. El pilot més llorejat de la història del motor ha parlat amb Ràdio i Televisió d'Andorra abans de marxar cap a Itàlia, on buscarà una altra victòria per posar el millor colofó a la temporada.

Els seus mecànics ja llueixen la samarreta amb el 22, el nombre de títols del millor pilot de trial de la història. El resident català Toni Bou va sumar l´onzè consecutiu a l´aire lliure diumenge passat a la República Txeca, en la penúltima prova de la temporada. "És un dels anys més positius, més bons. Ens hem sentit molt bé sobre la moto. Hem fet canvis que hem encertat i hem pogut millorar", celebra.

Als 30 anys Bou no perd la motivació per continuar col·leccionant títols. A Naturlàndia disposa d´unes instal·lacions fetes a mida, a l´alçada del pilot més llorejat del motor. "Sempre és difícil torbar motivacions amb 30 anys i amb tants títols", reconeix. Però creu que, en aquest sentit "els entrenaments marquen la diferència".

Al Territori Toni Bou, que es va inaugurar el juny passat coincidint amb la mànega andorrana del Mundial, començarà ben aviat l´activitat. La dividirà en tres parts, l'escola dels pilots, on més s'involucrarà ell, la de cursets i la d'excursions amb motos elèctriques.

Abans toca tancar el Mundial. Dijous Bou marxarà cap a Itàlia, on diumenge buscarà una altra victòria per afegir al seu palmarès.

Informa i imatges: Joan López