Cinquena victòria consecutiva del VPC

Cinquena victòria consecutiva del VPC Andorra aquesta tarda contra l'Arize. Els tricolors han derrotat amb claredat, 29 a 16, un rival que arribava al partit com a tercer classificat. Ara l'equip vol donar continuïtat a la ratxa de victòries també fora de casa.
Avui visitava l'Estadi Nacional un dels equips capdavanters de Promoció d'Honor. Una reputació que l'equip francès no ha pogut defensar sobre la gespa. L'Andorra ha estat superior al rival des del minut 1. Un assaig de Joan Fité i un parell de penalitats anotades per Avelló han situat ràpidament en avantatge als tricolors. Abans del descans de nou Joan Fité ampliava les distàncies 18 a 3. En els darrers instants de la primera meitat L'Arize ha pogut anotar amb la transformació i s'han situat a vuit punts, 18 a 10.
A la represa els francesos s'han acostat a cinc punts. El VPC no ha perdut els papers, un assaig del paquet davanter donava de nou tranquil·litat al marcador. El partit ha acabat amb el definitiu 29 a 16, la cinquena victòria consecutiva d'un VPC llançat.

El següent partit serà l'11 de desembre al camp del líder. Tot un repte per demostrar quines són les aspiracions reals d'aquest equip.

Imatges: Sergi Linares