Derrota del Sant Julià de futbol sala contra el Platense Calafell a casa (2-3)

El Sant Julià de futbol sala va acabar cedint per 2 a 3 contra el
El Sant Julià de futbol sala va acabar cedint per 2 a 3 contra el Platense Calafell, tot i avançar-se per dues ocasions en el marcador.
Tots els gols van arribar a la primera part i els dos del Sant Julià van portar la firma de Jona. El primer al minut 2, després d´una bona combinació amb Allan per la banda esquerra de l´atac lauredià.

L´alegria durava poc i al minut següent els de Calafell empataven amb la rematada de Faro, lliure de marca.

Jona va tornar a posar per davant els de Jorge Días amb un xut de falta directa, pràcticament des de la mateixa posició que al primer gol.

Però el Platense va capgirar el marcador abans del descans. El 2 a 2 va arribar amb un xut de falta directa que va sorprendre André. I el 2 a 3 definitiu, després d´una centrada per l´esquerra que va passar entre les cames d´André i Jona abans que González només hagués d´empènyer la pilota a la xarxa.

Després de 20 jornades el Sant Julià és el quart per la cua al grup 2 de Tercera amb un partit menys. Amb 10 partits per jugar, els lauredians s´hauran de tornar a fer forts a casa per assegurar la permanència.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa