- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Dusautoir i Juillaguet estrenen la temporada d'esquí de muntanya a Andorra

  Esports   09 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

L´andorrana Sophie Dusautoir i el francès Will Juillaguet han estat el vencedors de la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa. La prova que obria aquesta temporada la Park Hotel copa d´Andorra d´Esquí de Muntanya.

Una setantena d´esquiadors han pres part a la prova d´avui. En sènior masculí el més ràpid ha estat el francès Will JuIllaguet amb un temps de 16 minuts i 47 segons. El millor andorrà ha estat Gerber Martín a 1 minut i 23 segons del vencedor.

Sophie Dusautoir ha aconseguit la victòria en categoria femenina. La longeva esquiadora andorrana ha guanyat amb un temps de 21 minuts i 34 segons. Pel que fa a la base ha destacat la segona plaça de Sergi Casabella en júnior i el triomf d'Andrea Sinfreu en cadet.

La segona prova de la Copa d'Andorra serà la Tres Fronteres, a Grau Roig, l'últim dia d'aquest 2017.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Vicente Bellot