El CE Sant Julià continua sense aixecar el cap amb una nova derrota contra Les Corts

En futbol sala, el CE Sant Julià encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés continuen antepenúltims a la classificació.

El Sant Julià ha sortit a la pista amb ganes de capgirar la mala dinàmica d'aquesta temporada, tot i això una errada al minut 9 de partit l'ha aprofitat el conjunt visitant per fer el primer de la tarda. Amb l'1 a 0, els lauredians han intensificat el seu atac, però un xut creuat de Jona ha sortit fregant el pal.

Quan millor estaven els de Moi, una pilota a l'espai ha servit perquè Pol Martínez batés André amb un xut creuat per fer el 0 a 2. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans, tot i les nombroses ocasions dels locals.
A la represa, els barcelonins han aprofitat la passivitat de la defensa laurediana per fer el 0 a 3, al minut 29.

Els de Moises han seguit pressionant i una errada del porter visitant ha permès a Jona retallar diferències al minut 31, 1 a 3. Tres minuts després, Uri ha posat emoció al partit en aprofitar una pilota a l'espai i batre al porter completament sol, 2 a 3.

Una nova errada en la construcció dels lauredians, a dos minuts per al final, ha servit per situar el 2 a 4, gràcies a un contraatac de llibre. Als minuts finals i amb el partit han arribat dos gols més dels visitants per sentenciar el partit i situar el definitiu 2 a 6.

Una nova derrota i ja en van 3 consecutives que deixa els de Moises en una posició complicada, atès que ara mateix són antepenúltims.

Imatges: Kevin Ribeiro