- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El festival del CP Andorra mostra el bon nivell dels patinadors sobre rodes

  Esports   03 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Festival de Patinatge Artístic sobre rodes ha mostrat el nivell d´una modalitat que cada vegada compta amb més practicants i que està obtenint bons resultats internacionals. La cirereta l´ha posat l´actuació d´una de les millors patinadores del món, la catalana Noemí Isla.

És la gran festa del patinatge sobre rodes i no podia tenir un millor escenari. Al Festival del Club Principat d´Andorra es mostren les coreografies que s´han treballat en els darrers mesos i la grada del Poliesportiu les ha rebut amb entusiasme. El club amfitrió ha comptat amb una cinquantena de representants dels 8 als 16 anys que han confirmat el bon nivell d´aquesta modalitat. Ha estat la darrera actuació d´un dels dos nois del club, Àlex Palacios, que penja els patins.

La gala ha tingut el moment culminant amb l´actuació de Noemí Isla: tercera d´Espanya, cinquena d´Europa i setena del món. La catalana col·labora també amb el Patinatge Principat d´Andorra com a coreògrafa.

La nova junta directiva del club aposta perquè la propera edició tingui més presència internacional.

Informa: Joan López
Imatge: Joel Romero