- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El festival del CP Andorra mostra el bon nivell dels patinadors sobre rodes

  Esports   03 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Festival de Patinatge Artístic sobre rodes ha mostrat el nivell d´una modalitat que cada vegada compta amb més practicants i que està obtenint bons resultats internacionals. La cirereta l´ha posat l´actuació d´una de les millors patinadores del món, la catalana Noemí Isla.

És la gran festa del patinatge sobre rodes i no podia tenir un millor escenari. Al Festival del Club Principat d´Andorra es mostren les coreografies que s´han treballat en els darrers mesos i la grada del Poliesportiu les ha rebut amb entusiasme. El club amfitrió ha comptat amb una cinquantena de representants dels 8 als 16 anys que han confirmat el bon nivell d´aquesta modalitat. Ha estat la darrera actuació d´un dels dos nois del club, Àlex Palacios, que penja els patins.

La gala ha tingut el moment culminant amb l´actuació de Noemí Isla: tercera d´Espanya, cinquena d´Europa i setena del món. La catalana col·labora també amb el Patinatge Principat d´Andorra com a coreògrafa.

La nova junta directiva del club aposta perquè la propera edició tingui més presència internacional.

Informa: Joan López
Imatge: Joel Romero