El MoraBanc Andorra marxa apallissat del Palau Blaugrana

El Morabanc Andorra ha viscut un partit per oblidar a la pista de l'FC Barcelona Lassa, on ha perdut per 102 a 65. Els de Peñarroya han resistit els blaugrana durant el primer quart però poc a poc s'han anat enfonsant, amb un dolorós parcial de 39 a 21 en el darrer quart.

La sortida andorrana ha estat bona, amb un Shermadini que capitalitzava el joc ofensiu i aconseguia avantatges inicials per al MoraBanc. Tomic i Claver es carregaven de personals i se n'anaven a la banqueta per a un Barça que tot i això anava trobant situacions fàcils per anotar. I mentre els blaugrana han anat creixent l'Andorra no ha trobat la intensitat necessària per fer mal, ni ha tingut el dia d'encert en el tir exterior.

Al final del primer quart el marcador era de 20 a 18 per als locals, i al descans la diferència ja era de dotze punts. Shermadini ha estat l'únic jugador de l'Andorra a l'altura en l'aspecte ofensiu -ha acabat amb divuit punts- i l'equip s'ha mostrat tou en defensa, ha concedit segones opcions i ha perdut forç pilotes.

Sortint del vestidor les coses no han millorat i les diferències s'han anat eixamplant fins a apropar-se als vint punts. Un triple errat per David Navarro podria haver rebaixat distàncies fins als deu però en la següent jugada el Barça sí encertava per marxar de setze punts. Al final del tercer quart els blaugrana dominaven per 63 a 44 i en el darrer període l'Andorra ha davallat fins a encaixar la derrota més àmplia de la temporada. El Barça ha estat un equip molt coral, amb quatre jugadors per sobre dels deu punts, i en el darrer quart ha tingut una gran efectivitat des de més enllà de la línia de tres. L'Andorra, molt malament en defensa, ha viscut tot un calvari i tot i algun punt de Burjanadze ni tan sols ha pogut maquillar el resultat. El 39 a 21 del darrer període ha evidenciat la davallada de l'equip.

L'equip té una setmana per refer-se, abans de rebre el Movistar Estudiantes en la jornada 27.

Informa: David Domingo