El MoraBanc Andorra mostra les seves dues cares en la derrota a Torí (92-86)

Amb la derrota a la pista del FIAT Torino el MoraBanc Andorra es

Amb la derrota a la pista del FIAT Torino el MoraBanc Andorra es queda amb un 0-2 en aquest inici de temporada a l'Eurocup.

L'inici de partit feia presagiar que el MoraBanc Andorra podia estrenar a Torí el seu caseller de victòries a l'Eurocup. L'equip de Joan Peñarroya començava manant en el partit, endollat en defensa, en el rebot i en atac com demostra el 20 a 27 al final del primer quart. Una diferència que s'anava ampliant amb el pas dels minuts fins arribar a la màxima, un 26 a 40 (+14) en el tram final del segon quart. Aleshores, quan més tocat estava el conjunt italià, quan semblava que el partit es podia trencar, la fulminant reacció del FIAT Torino amb un parcial de 12-2 deixava sense arguments als homes de Joan Peñarroya que, tot i així, van marxar al descans dominant en el marcador (38-42)

En el tercer quart l'equip de Luca Banchi va sortir a per totes com demostra el 33-18 de parcial, un 71-60 en el global que deixava en evidencia les fragilitats andorranes davant la persistència del conjunt italià. Malgrat el gir argumental, el conjunt dels Pirineus no es va donar per vençut en cap moment i ho va intentar fins el darrer segon amb David Eudal fent de primer entrenador. Joan Peñarroya va acabar expulsat després de veure dues tècniques, la segona més que rigorosa

El proper partit del MoraBanc Andorra a Europa serà el dimecres 25 d'octubre a la pista del Cedevita Zagreb. Abans però, diumenge, hi ha partit de la cinquena jornada de la Lliga Endesa a la pista del Tecnyconta Saragossa en directe per Ràdio Nacional i www.andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino

Imatge: MoraBanc Andorra