El MoraBanc Andorra no serà a la final de la Lliga Catalana

El Bàsquet Club Morabanc Andorra no disputarà la final de la lliga Catalana de bàsquet. L´equip de Joan peñarroya ha perdut a la semifinal amb l'ICL Manresa per 72 a 77 en un partit irregular dels locals que han arribat al final amb opcions de triomf, però que han perdut per imprecisions i més encert dels bagencs.

No ha pogut ser. L´estrena davant l´afició es pretenia molt més atractiva, però els errors i la irregularitat han comdemnat els de Peñarroya. El partit ha començat amb nervis a tots dos conjunts. No han acabat de trobar cistella amb comoditat. Fins i tot els de casa han perdut 9 pilotes en els primers deu minuts. Jelinek i Antetokoumo han donat espectacle pels locals. Al segon quart, les coses han seguit molt semblants. L´ICL Manresa, però, ha semblat més amenaçador. La sort també ha estat del costat dels d´Ibon Navarro. Així a l´últim segon de la primera meitat un bàsquet estratosfèric de Costa des del seu camp ha situat el 30 a 36 pels bagencs.

A falta del segon temps, però ni Shermadini ni Jelinek han acabat d´estar fins. El Manresa ho ha aprofitat per mantenir la igualtat. Auda i Andric, amb Suckks, han estat els referents de l´equip del Bages.

Espases amunt, bon inici de darrer quart dels andorrans, però els nervis han començat a notar-se als darrers minuts. Ha costat molt escapar-se en el marcador i el partits'ha convertit en un frec a frec. Un triple d´Auda al darrer minut ha estat decisiu perquè els manresans hagin acabat guanyant. Els tirs lliures d´Cvetkovic han posat el 72 a 77 final que ha barrat el pas a la final dels andorrans.

Ara toca pensar en l´inici de la lliga Endesa, a acabar d'acoblar del tot les peces i a oblidar aquesta oportunitat perduda.

La final de la Lliga Catalana ACB la jugaran l´ICL Manresa i el FC Barcelona Lassa, que s´ha desfet en l´altra semifinal de manera molt contundent al Divina Seguros Joventut per 78 a 52.

Informa: Jordi Lorente       Foto: Twitter MoraBanc Andorra