El MoraBanc Andorra perd a casa contra l'Iberostar Tenerife

Derrota del MoraBanc Andorra ahir al seu pavelló davant Ib

Derrota del MoraBanc Andorra ahir al seu pavelló davant Iberostar Tenerife. Els tricolors van caure per 77 a 79 davant els canaris, que van basar la seva victòria en els llançaments de 3. Aquesta és la segona derrota consecutiva per als de Joan Peñarroya, que es queden amb un balanç de 9 victòries i 11 derrotes.

La igualtat durant els 40 minuts va ser ahir la nota predominant a l'enfrontament entre MoraBanc Andorra i Iberostar Tenerife. Cada acció que feia un equip, com un 2+1 de Shermadini, la responia el rival, amb un 2+1 per a Arco.

I si no era de la mateixa manera, amb esmaixada de Jones, era amb una acció equivalent, tap de Niang.

L'Andorra mirava de marxar mitjançant contraatacs, com en aquesta acció on roba Schreiner i esmaixa Clark.

Un duel que va ser un autèntic maldecap per als dos entrenadors.

Vidorreta, però, tenia les coses més clares, sabia on podia fer mal al MoraBanc, i era amb els llançaments de 3, com aquest de Richotti.

Amb 7 punts de desavantatge al descans, els andorrans van remar a contracorrent al tercer quart. Va aparèixer Jones, ahir màxim anotador dels seus amb 16 punts.

També va aparèixer Stojanovski, que ahir es va quedar en 9 punts.

Igual que Bogdanovic, estancat amb 6, però que va anotar el triple que col·locava l'Andorra per davant a 3 i mig per arribar al darrer quart.

Un temps on el Tenerife es resistia a perdre, des de la línia de 6'75. Ahir amb un 50% d'encert, anotant 13 de 26, alguns com aquest de White davant de Shermadini.

El darrer quart va ser d'infart. El MoraBanc semblava tenir el partit a les mans amb dues esmaixades consecutives del georgià, que deixava el seu equip 4 punts per sobre als últims 5 minuts.

Però de nou van aparèixer els triples del Tenerife. Aquest de Richotti, màxim anotador del partit amb 17 punts, que col·locava els canaris per davant.

En l'últim atac de l'Andorra, però, Jones va posar l'equip per davant. 77 a 76 a falta de només 30 segons.

Un temps suficient perquè White decidís el partit. El base del Tenerife es desfà de Sada i troba una autopista fins a la cistella.

Amb 7 dècimes, jugada a la desesperada del MoraBanc que no va funcionar. La 11a victòria de la temporada queia a casa davant un equip que continua per sota l'Andorra a la classificació.

Informa: Xavi Bonet    Imatge: Twitter BCA