El MoraBanc Andorra s’oblida de competir a Saragossa (95-78)

Els rebots (46-27) i les facilitats defensives han condemnat a l’

Els rebots (46-27) i les facilitats defensives han condemnat a l’equip dels Pirineus a sumar la quarta derrota (1-4) en aquest inici de Lliga Endesa

El MoraBanc Andorra ha començat el partit amb les idees clares, dominant en el marcador (9-13), però els mals de l’equip del Principat han començat aviat des de la defensa amb un parcial d’11-2 que deixava un 20-15 en la recta final del primer quart per un 20-21 final gràcies a dos triples de Jelinek i Walker. A tot això afegir la lesió d’Andrew Albicy que amb un esquinç de turmell no ha pogut tornar a escena. La igualtat i l’encert des de 6,75 ha estat una tònica habitual en el segon quart d’un partit en el que, fins al moment, els atacs s’havien imposat a les defenses amb un 46-43 al descans amb un excels Jaka Blazic amb 17 punts per un 22 de valoració.

La segona meitat però, ha tingut un clar color vermell, sobretot des de mitjans del tercer quart. El conjunt de Jota Cuspinera, que fins avui no coneixia la victòria, ha començat a imposar el seu joc i a obrir forat en el marcador amb un 65-58. Set punts de diferència que s’han convertit en quinze a inici del darrer quart amb un 8-0 de sortida. El MoraBanc Andorra, sense resposta, ha vist com el conjunt aragonès ha arribat a tenir una màxima de vint punts (84-74) pel 95-78 final.

Jaka Blazic, 20 punts, 7 rebots, 4 assistències per un històric 23 de valoració, el seu màxim personal, ha estat l’únic jugador del MoraBanc Andorra que ha marcat diferències, acompanyat pels 15 punts de David Jelinek. El proper partit dels andorrans serà dimecres, a la pista del Cdevita Zagreb, en el compromís de la tercera jornada de l’Eurocup