El VPC comença el 2016 perdent a casa

El VPC Andorra ha començat el 2016 perdent a casa. L'equip ha caigut davant el Mazères per un ajustat 15 a 16. Els tricolors no han trobat el seu joc en un partit que tenien guanyat a 5 minuts per al final.
El Mazères s'ha avançat a l'Estadi Nacional amb un assaig dels davanters al minut 12 de partit. Amb la transformació, es posaven 0 a 7.

El VPC ha pogut retallar diferències amb un cop de càstig de Simon des de 38 metres.

Els andorrans s'han col·locat per davant al minut 35. Jugada per banda dreta d'Agustín González, i finalment qui planta la pilota és Ricardo Quintino. 8 a 7.

Abans del descans, però, el Mazères s'ha tornat a posar per davant, ara, amb un cop de càstig.

La primera part ha acabat amb una acció de Matias Sa, que ha evitat un assaig francès després d'un esprint.

Al segon temps, el Mazères ha ampliat la diferència. Penalitat transformada des de lluny per posar el 8 a 13.

A 7 minuts per al final, però, semblava que arribava l'hora del VPC, que aleshores jugava amb un home més. Gio Rekiaixvili anota un assaig, que amb la transformació de Simon posaven el 15 a 13.

Immediatament després, però, una nova expulsió, en aquest cas per als andorrans, ha donat peu a un cop de càstig per al Mazères. Els francesos l'han transformat i s'han acabat enduent el partit pel 15 a 16 definitiu.

Informa: Xavi Bonet
Imatges: Jordi Seabra