El VPC es desfà del Tolosa Electrogaz per un 25 a 6

El VPC Andorra va aconseguir ahir un nou triomf a l'Estadi Nacional. Els de Manuel Romo es van desfer del Tolosa Electrogaz per un 25 a 6. Va ser en un partit en què els andorrans van fer 3 assajos, tots a la segona meitat.
Al minut de silenci per les víctimes de París el va seguir el primer cop de càstig per a l'Andorra. Simon, al minut 19, inaugurava el marcador amb el peu.

Una segona penalitat servia per arribar al descans. El xut de Simon posava el 6 a 0 a la fi dels primers 40 minuts.

A la segona part, de nou un xut movia el marcador. En aquest cas per a l'equip del Tolosa Electrogaz. 6 a 3 al minut 50.

4 minuts més tard, però, arribava el primer assaig. Joan Fité plantava la pilota en un assaig que acabaria sent de càstig a favor del VPC. Amb la transformació, 13 a 3.

De nou els francesos reduïen diferències amb un xut a pals, ara per fer pujar el 13 a 6.

Poc després arribava el segon assaig dels andorrans. Per la banda dreta, Dickens signava la segona marca per als de Romo. 20 a 6.

En temps afegit, la cirereta del patís la va posar Gio Rekiaixvili, que tornava a l'equip després de la sanció de la setmana passada. El georgià, ahir jugant de "pilier" posava el 25 a 6 definitiu.

Però si un home va destacar ahir al 15 del VPC és Pol Alieu. Les baixes a la primera línia el van reconvertir en "pilier" amb l'1 a l'esquena. Va acabar el partit amb nota.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Lluís Calvo