- El ministeri de Salut informa que de moment no té constància que els lots de llet retirats del mercat francès per una possible contaminació de salmonel·la agona s´hagin comercialitzat a Andorra. Tot i així i com a mesura de precaució es posa a disposició de farmàcies, metges, pediatres i de la població en general una relació dels lots retirats en un lloc web per a consulta. - Manel del Castillo, director gerent de l´hospital de Sant Joan de Déu, ha alertat de la necessitat de dedicar més recursos a la investigació del càncer infantil. Del Castillo ha presentat el projecte de SJD Pediatric Center, a Barcelona, que hauria d´acollir uns 400 infants anualment i que costaria uns 30 milions. Entre els donants d´aquest nou centre hi ha Andbank amb un milió d´euros.. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

El VPC s'estrena a pretemporada amb un clar triomf (47-19)

  Esports   02 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El VPC Andorra s'ha desfet per un còmode 47 a 19 de La Barguillere en el primer amistós de pretemporada. L'assaig ha servit per donar minuts a tots els jugadors.

Els andorrans han començat a marcar diferències a partir de l'equador davant d'un rival que milita una categoria per sota. Els dos reforços georgians, el segona línia Mitchelidze i el tres quarts Jinashvili han ofert bones prestacions. L'equip té previst disputar un parell de partits més abans de l'inici de la lliga, el 24 d'aquest mes.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot