El VPC supera el Canton Saint Lys (25-20) i es manté en zona de play-off

El VPC continua fort a cas on s´ha imposat al Canton Saint Lys, en un partit que ha dominat des de l´inici però que ha mantingut la incertesa fins el final. El quinze de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili consolida la sisena plaça.
El VPC s´ha avançat amb un assaig matiner. Al minut 6, la davantera ha portat l´oval ben a prop de la línia de marca, Jinashvili ha obert el joc a la dreta i Correas ha trobat forat pel mig per anotar el 5 a 0. La transformació de Jinashvili, que avui ha jugat de mig de melé, posava el 7 a 0 en el marcador.

El Canton Saint Lys ha pres el control i ha forçat l´empat al minut 14, amb una pilota jugada al peu. Un xut a pals per a cada equip ha deixat el marcador igualat a 10 punts i Alex Ridgway ha hagut de deixar el terreny de joc per una luxació a l'espatlla. Abans del descans, un assaig del georgià Mitchelidze tornava a posar per davant els andorrans.

El Canton Saint Lys ha escurçat diferències a l'inici de la represa amb un xut a pals, però la reacció del VPC no s'ha fet esperar. Una gran jugada iniciada per Tomi Moreno, ben continuada per Taurinyà i Nico, i finalitzada per Roger Canturri, ampliava l´avantatge fins al 22 a 13. El VPC ha tingut superioritat numèrica durant 20 minuts, però no ha pogut tornar a anotar fins a aquest xut de Jinashvili al 26. El Canton Saint Lys ha posat l'ai al cor a 5 minuts del final amb un assaig transformat, però el 25 a 20 ha estat definitiu.

El VPC tornarà a jugar a l´Estadi diumenge vinent, en el partit ajornat contra el Seilh. La victòria d´avui el consolida en la sisena plaça, a la zona de play-off d´ascens.

Imatges: Enric Fernández