- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els aficionats més fidels fan guàrdia per veure Cristiano Ronaldo

  Esports   06 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Des de bon matí, una quinzena d´aficionats feien guàrdia a l´hotel de concentració de la selecció portuguesa a Andorra la Vella.

No hi podia faltar el jove de nou anys Víctor Faria, que dijous plorava desconsoladament davant les càmeres, però que no ha perdut l´esperança de fer-se una foto amb el seu gran ídol. "He faltat a l'escola i tot per venir aquí", explicava el nen mentre sostenia una pancarta que deia: "Cristiano, el meu somni és fer-me una foto amb tu".

Entre els aficionats, barreja de portuguesos i mexicans, agermanats aquest divendres per una mateixa causa. "Som pocs però fidels", assegurava una de les aficionades de la selecció lusitana. Un grup de turistes mexicans que es troba a les portes de l'hotel explica que han aprofitat les seves vacances a Andorra per veure el partit. "Estem buscant una foto amb Cristiano", deia un d'ells.

I, per decomptat, la premsa també ha fet guàrdia durant el matí a l´entrada de l'hotel de concentració. David Ibáñez és periodista de Mediaset Sport i explicava que han arribat aquest matí i hi seran fins diumenge per fer seguiment, sobretot, de Ronaldo. "On és Cristiano, som nosaltres", deia. Una de les grans incògnites continua sent si l'astre portuguès jugarà. El periodista apostava que sí perquè "Cristiano sempre vol jugar-ho tot".

La selecció portuguesa només sortirà de l´hotel per dirigir-se a l´Estadi Nacional, on farà l´entrenament oficial a partir de dos quarts de set de la tarda.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro