- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els aficionats més fidels fan guàrdia per veure Cristiano Ronaldo

  Esports   06 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Des de bon matí, una quinzena d´aficionats feien guàrdia a l´hotel de concentració de la selecció portuguesa a Andorra la Vella.

No hi podia faltar el jove de nou anys Víctor Faria, que dijous plorava desconsoladament davant les càmeres, però que no ha perdut l´esperança de fer-se una foto amb el seu gran ídol. "He faltat a l'escola i tot per venir aquí", explicava el nen mentre sostenia una pancarta que deia: "Cristiano, el meu somni és fer-me una foto amb tu".

Entre els aficionats, barreja de portuguesos i mexicans, agermanats aquest divendres per una mateixa causa. "Som pocs però fidels", assegurava una de les aficionades de la selecció lusitana. Un grup de turistes mexicans que es troba a les portes de l'hotel explica que han aprofitat les seves vacances a Andorra per veure el partit. "Estem buscant una foto amb Cristiano", deia un d'ells.

I, per decomptat, la premsa també ha fet guàrdia durant el matí a l´entrada de l'hotel de concentració. David Ibáñez és periodista de Mediaset Sport i explicava que han arribat aquest matí i hi seran fins diumenge per fer seguiment, sobretot, de Ronaldo. "On és Cristiano, som nosaltres", deia. Una de les grans incògnites continua sent si l'astre portuguès jugarà. El periodista apostava que sí perquè "Cristiano sempre vol jugar-ho tot".

La selecció portuguesa només sortirà de l´hotel per dirigir-se a l´Estadi Nacional, on farà l´entrenament oficial a partir de dos quarts de set de la tarda.

Informa: Joan López
Imatge: Kevin Ribeiro