Els Isards cauen a Croàcia en un altre partit amb dues cares (47-15)

La selecció andorrana de rugbi ha caigut contra Cro&agrave

La selecció andorrana de rugbi ha caigut contra Croàcia per un clar 47 a 15 en el segon partit de la Conferència 1 Sud del Campionat d’Europa disputat aquesta tarda a Split.

Com ara fa una setmana contra Malta, els Isards han començat bé i s’han avançat amb un xut a pals de Marc Abelló al primer minut, però ben aviat han estat esborrats del terreny de joc per un rival més fort físicament i més ràpid, que ha aprofitat cada ocasió de perill per fer assaig i que ha deixat el partit sentenciat al descans. Sis marques, cinc de les quals transformades, posaven un 40 a 3 en el marcador després dels primers 40 minuts.

A la segona part Andorra ha mostrat la millor versió i ho ha deixat tot al terreny de joc, en defensa i en atac. El premi han estat dues marques, la primera de Frank Mitjana al minut 53 i la segona d’Edisher Jamrulidze, al 76. Croàcia, amb el partit ja decidit, només ha fet un assaig al minut 57.

Andorra no tornarà a jugar a l’Europeu fins el proper 11 de febrer, a l’Estadi Nacional, contra Israel.

Informa / Imatge : Joan López