Els Isards perden a casa contra una selecció letona molt superior per 10 a 34

La selecció de rugbi ha perdut aquesta tarda davant Letònia per 10 a 34. Els isards no han pogut fer res davant el potencial d´un equip que ha arribat amb molts jugadors nous respecte del partit d´anada. Amb aquesta derrota, Andorra té ja impossible la segona posició.

Letònia ha començat el partit amb un assaig al minut 9. Balodis plantava la pilota, i amb la transformació, feia pujar el 0 a 7.

Sobre la mitja hora de joc, els letons han ampliat la diferència. El paquet davanter ha facilitat la marca de Bramanis, que ha col·locat el 0 a 12 amb què s´ha arribat al descans.

La segona meitat ha arrencat igual que la primera. Amb un nou assaig de Letònia, el tercer. Ara, trobant forat dintre la defensa andorrana. La transformació col·locava el 0 a 19.

El 4 de Letònia ha arribat al minut 55. Ha estat obra d´Andersons, que feia pujar el 0 a 26, garantint, a més, el punt de bonus per als visitants.

A partir d´aquí, Andorra ha pogut fer la seva primera marca. Roger Canturri, ajudat pel paquet davanter, ha fet pujar el 5 a 26.

Al 65, Letònia ha marcat mitjançant un cop de càstig. 5 a 29 i un quart d´hora de joc per davant.

Una estona on Letònia ha fet l´assaig més senzill de la tarda, aprofitant la superioritat numèrica per targeta groga sobre Ginesta. L´ala letó marcava el 5 a 34.

Els isards només han pogut maquillar el marcador a 4 minuts per al final. Assaig del paquet davanter per fer pujar el 10 a 34 definitiu.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Marc Oferil