Els Isards tanquen l'Europeu quarts després de superar Hongria

La selecció sub-18 de rugbi ha tancat l´Europeu en quart lloc després de superar Hongria en el darrer partit a l´Estadi Nacional, per 9 a 6. Els joves Isards s´han buidat al terreny de joc per oferir la victòria a una afició que aquesta tarda ha tornat a omplir la grada.

Després de la decepció d´ahir per la derrota contra Sèrbia, la selecció sub-18 volia tancar l´Europeu amb una victòria contra Hongria i agrair el suport d´una afició que avui ha tornat a fer vibrar l´Estadi Nacional. La consigna era evitar un partit físic i buscar el joc amb el peu davant un rival amb molts més quilos, però també més lent. La igualtat només s´ha trencat amb els xuts a pals i, en absència del lesionat Ian Jammes, el protagonista ha estat Storm Fachaux. Al descans s´ha arribat amb un empat a 3.

A la represa, novament Fachaux ha posat per davant els Isards, 6 a 3. Hongria ha igualat amb un altre cop de càstig. Quan semblava que el partit acabaria en empat, un drop del mateix Fachaux ha decidit a favor dels Isards.

Andorra tanca l´Europeu en quart lloc amb dues victòries, un empat i una derrota. Per davant han acabat Croàcia, que s´ha proclamat campiona i puja de categoria, Dinamarca i Sèrbia. Per darrere, Hongria i Moldàvia, que baixa a la Conferència 2.

Informa: Joan López   Imatges: Joel Romero