- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Special Olympics 2018 inicien el camí cap a la Seu d'Urgell

  Esports   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els Jocs Special Olympics 2018 i la prèvia anomenada Territori Special ja han iniciat el camí a la Seu d’Urgell. Ho han fet en un acte obert a tota la ciutadania durant el qual s’han explicat els detalls d’aquest Territori Special que Andorra la Vella, juntament amb la Seu d’Urgell, acolliran el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre.

L’objectiu de l’acte ha estat donar a conèixer el projecte a la ciutadania i mirar de captar voluntaris.

Els esports que els més de 600 atletes disputaran al Territori Special són atletisme i futbol sala a Andorra la Vella, i bàdminton, ciclisme i petanca a la Seu d’Urgell.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Comú d’Andorra la Vella, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Informa: XTVL
Locució: Rosa Alberch