- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Special Olympics 2018 inicien el camí cap a la Seu d'Urgell

  Esports   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els Jocs Special Olympics 2018 i la prèvia anomenada Territori Special ja han iniciat el camí a la Seu d’Urgell. Ho han fet en un acte obert a tota la ciutadania durant el qual s’han explicat els detalls d’aquest Territori Special que Andorra la Vella, juntament amb la Seu d’Urgell, acolliran el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre.

L’objectiu de l’acte ha estat donar a conèixer el projecte a la ciutadania i mirar de captar voluntaris.

Els esports que els més de 600 atletes disputaran al Territori Special són atletisme i futbol sala a Andorra la Vella, i bàdminton, ciclisme i petanca a la Seu d’Urgell.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Comú d’Andorra la Vella, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Informa: XTVL
Locució: Rosa Alberch