- El ministeri de Salut informa que de moment no té constància que els lots de llet retirats del mercat francès per una possible contaminació de salmonel·la agona s´hagin comercialitzat a Andorra. Tot i així i com a mesura de precaució es posa a disposició de farmàcies, metges, pediatres i de la població en general una relació dels lots retirats en un lloc web per a consulta. - Manel del Castillo, director gerent de l´hospital de Sant Joan de Déu, ha alertat de la necessitat de dedicar més recursos a la investigació del càncer infantil. Del Castillo ha presentat el projecte de SJD Pediatric Center, a Barcelona, que hauria d´acollir uns 400 infants anualment i que costaria uns 30 milions. Entre els donants d´aquest nou centre hi ha Andbank amb un milió d´euros.. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Els Special Olympics 2018 inicien el camí cap a la Seu d'Urgell

  Esports   12 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Els Jocs Special Olympics 2018 i la prèvia anomenada Territori Special ja han iniciat el camí a la Seu d’Urgell. Ho han fet en un acte obert a tota la ciutadania durant el qual s’han explicat els detalls d’aquest Territori Special que Andorra la Vella, juntament amb la Seu d’Urgell, acolliran el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre.

L’objectiu de l’acte ha estat donar a conèixer el projecte a la ciutadania i mirar de captar voluntaris.

Els esports que els més de 600 atletes disputaran al Territori Special són atletisme i futbol sala a Andorra la Vella, i bàdminton, ciclisme i petanca a la Seu d’Urgell.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Comú d’Andorra la Vella, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Informa: XTVL
Locució: Rosa Alberch