- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Gerard Martínez i Valérie Lafleur passen el testimoni a les seves filles de l'organització de l'Andorra Ultra Trail

  Esports   13 de febrer, 2018 Gerard Martínez i Valérie Lafleur passen el testimoni a les seves filles de l'organització de l'Andorra Ultra Trail

Aquesta serà la darrera edició de Gerard Martínez i Valérie Lafleur com a organitzadors de l'Andorra Ultra Trail. Coincidint amb la desena, tots dos passaran el testimoni a les seves filles, Sandra i Lídia.

Martínez ha remarcat que l'esperit de solidaritat seguirà vigent, tot i el canvi i que en cap cas hi haurà ruptura amb els ideals marcats. L'edició del 2019 serà la primera sense els dos creadors de la prova, malgrat que continuaran donant-hi un cop de mà.

Pel que fa a les inscripcions, l'organitzador ha confirmat que les pròximes dues setmanes ja estaran completes totes les proves. Per a la Marató dels Cims queden encara unes 40 places i per la Ronda del Cims, una vintena.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu