Golejada del Futbol Club Andorra davant el colíder

Golejada del FC Andorra aquesta tarda davant un dels colíders de la Primera Catalana. Els tricolors han guanyat 4 a 0 en un partit molt seriós que suposa el marcador més ampli de la temporada. Dos gols d´Arturo, un de Viladrich i el primer d´Àlex Martínez deixen 3 punts clau. Justo Ruiz ha estat expulsat a la primera meitat.

Sobre la mitja hora de joc, s´ha obert el marcador. Ha estat en una jugada de les que agraden als entrenadors. Una jugada que neix des de la porteria i després de 8 passades, arriba a zona perillosa, on una combinació entre Sebas, Marc Ferrer i Cisteró, deixava el gol en safata al jove Àlex Martínez, avui titular en punta d´atac.

L´equip anava per davant, però han arribat els problemes. Al minut 40, expulsió amb vermella directa de Justo Ruiz. L´entrenador ha hagut d´abandonar la banqueta amb més de 50 minuts de joc per davant.

I just després, lesió de Ludo. El davanter ha hagut de ser substituït abans del descans.

Potser a conseqüència de tot plegat, l'inici del segon temps ha tingut clar domini de l'Horta. Els catalans han gaudit d'una doble ocasió que hauria haver pogut significar l'empat.

Al minut 62, però, ha arribat la sentència. Centrada des de la banda dreta de Sebas, i rematada amb el cap de Pau Viladrich al fons de la xarxa.

Deu minuts després, ha estat el torn d'Arturo. El davanter s'ha quedat sol davant el porter de l'Horta i l'ha superat amb una canonada que feia pujar el 3 a 0.

El partit s'ha tancat amb el 4t i definitiu. Centrada de Cisteró que rematava de nou Arturo, ara, amb un toc subtil.

Infoma: Xavi Bonet Imatges: Joel Romero