- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Guim Campeny, 7è a la darrera prova del Verbier Freeride Week

  Esports   13 de gener, 2018 Guim Campeny, 7è a la darrera prova del Verbier Freeride Week

No deixem la neu per parlar de freeride. Guim Campeny ha tancat amb una brillant 7a plaça la darrera prova del Verbier Freeride Week.

El rider andorrà suma 200 punts més al Freeride World Qualifier en la temporada del seu debut en categoria absoluta. La prova d'avui disputada a l'estació suïssa de Verbier tenia dues estrelles. El triomf ha estat per al suís Alesandro Jossen. La propera cita serà el 27 de gener a Vars. Una prova de tres estrelles on entre d'altres coincidirà amb el rider andorrà Dani Fornell.

Informa: Cesc Sanjuan