- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Històric vuitè lloc de Laura Pellicer en els Jocs Olímpics de la Joventut a Nanquín

  Esports   26 d'agost, 2014
www.andorradifusio.ad

Resultat històric per a l´esport andorrà en els Jocs Olímpics de la Joventut de Nanquín, a la Xina. L´ha firmat la palista Laura Pellicer, que ha acabat vuitena en la prova d´eslàlom de K1, en canoa-caiac, i per tant ha aconseguit diploma olímpic.

Laura Pellicer ha donat la gran alegria a la delegació andorrana que participa en els Jocs Olímpics de la Joventut a la localitat xinesa de Nanquín. La jove palista de setze anys ha acabat vuitena a la modalitat d´eslàlom de K1 en canoa- caiac.

 Per aconseguir aquest resultat històric, Pellicer ha acabat entre els vuit millors temps en les classificatòries i ha repetit el vuitè millor registre a la ronda de vuitens de final. En els quarts de final, l´andorrana ha caigut davant de l'alemanya Selina Jones després de topar amb una porta.

Un gran resultat per posar punt final a l´actuació andorrana a Nanquín. El futur del canoa-caiac està en bones mans.

Informa: Joan López