- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Inaugurada la primera edició de l'Andorra Cup de Futbol

  Esports   24 de juny, 2015
www.andorradifusio.ad
La primera edició de l´Andorra Cup de futbol va arrencar ahir amb la cerimònia inaugural. Aquesta tarda la pilota començarà a rodar als camps del Prat del Roure, Sant Ermengol, Estadi Nacional i Ordino. Hi participen 44 equips, la meitat dels quals són del país.
Desfilada multitudinària dels participants a la primera Andorra Cup de futbol. L´Estadi Nacional va ser l´escenari ahir d´una inauguració que va servir per presentar els 44 equips participants. La meitat són del país. La resta ha arribat de Catalunya, Castella i Lleó, Andalusia, Madrid i el País Basc. L´Andorra Cup vol ser un gran aparador del futbol en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, però sobretot vol servir per promoure els valors del joc net entre els joves futbolistes. Entre els organitzadors hi ha el mediàtic exàrbitre espanyol Rafa Guerrero. Després de declarar inaugurat el torneig, va protagonitzar el moment més emotiu de la nit amb un infant que no podrà jugar per lesió, però que ahir es va convertir en el gran protagonista. A partir d´aquesta tarda, la pilota començarà a rodar en aquesta mateixa gespa i també als camps del Prat del Roure, Sant Ermengol i Ordino fins diumenge.Informa: Joan López