- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Inaugurada la primera edició de l'Andorra Cup de Futbol

  Esports   24 de juny, 2015
www.andorradifusio.ad
La primera edició de l´Andorra Cup de futbol va arrencar ahir amb la cerimònia inaugural. Aquesta tarda la pilota començarà a rodar als camps del Prat del Roure, Sant Ermengol, Estadi Nacional i Ordino. Hi participen 44 equips, la meitat dels quals són del país.
Desfilada multitudinària dels participants a la primera Andorra Cup de futbol. L´Estadi Nacional va ser l´escenari ahir d´una inauguració que va servir per presentar els 44 equips participants. La meitat són del país. La resta ha arribat de Catalunya, Castella i Lleó, Andalusia, Madrid i el País Basc. L´Andorra Cup vol ser un gran aparador del futbol en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, però sobretot vol servir per promoure els valors del joc net entre els joves futbolistes. Entre els organitzadors hi ha el mediàtic exàrbitre espanyol Rafa Guerrero. Després de declarar inaugurat el torneig, va protagonitzar el moment més emotiu de la nit amb un infant que no podrà jugar per lesió, però que ahir es va convertir en el gran protagonista. A partir d´aquesta tarda, la pilota començarà a rodar en aquesta mateixa gespa i també als camps del Prat del Roure, Sant Ermengol i Ordino fins diumenge.Informa: Joan López