- El cap de Govern s´ha trobat amb el president de Panamà i l´ha informat sobre la candidatura d´Andorra a acollir la cimera. Juan Carlos Varela ha explicat a través de les xarxes que ha demanat a Antoni Martí un acord per recuperar els diners de procedència panamenya confiscats a Andorra en el marc del cas Odebrecht, uns 13 milions de dòlars. - El codi de procediment civil entrarà a tràmit parlamentari el mes que ve per agilitar els processos civils que acostumen a estar lligats a aspectes econòmics, familiars o laborals i que actualment absorbeixen la meitat de la tasca que du a terme els jutjats. Aquest ha estat l´anunci que ha fet el ministre de Justícia durant la celebració de la festivitat del patró dels advocats, sant Raimon de Penyafort. - Andorra Telecom posarà en marxa aviat un nou sistema de prevenció contra hakcers adreçat a les empreses. Precisament la ciberseguretat serà un dels eixos centrals de la quarta edició del Fòrum Empresa que estarà dedicat a la transformació digital. Andorra Telecom posarà en marxa un nou sistema de seguretat anti hackers, de caràcter preventiu, adreçat a les empreses. - SDP reitera que el Govern ha de compartir els documents de treball en la negociació amb la UE. El seu president qüestiona implícitament que el paper d´observadors que volen tenir els liberals serveixi d´alguna cosa. Jaume Bartumeu també deixa clar que seguiran fent feina al marge del pacte d´estat. - La reforma de l´administració ha permès que un 55% dels tràmits es puguin fer electrònicament. Aquest canvis en l´administració es focalitzen a agilitar i simplificar la burocràcia. Malgrat això, des del ministeri de la Funció Pública consideren que cal fer més pedagogia: els ciutadans només fan la meitat dels tràmits en línia que potencialment podrien fer.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ja es poden demanar entrades per a l'Andorra-Portugal del 7 d'octubre

  Esports   12 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

El procés de sol·licitud d´entrades per a l'Andorra-Portugal ja està en marxa. La Federació de Futbol ofereix des d´aquest dimecres un sistema de peticions per l'esperat xoc entre Andorra i Portugal del 7 d´octubre a l´Estadi Nacional. Un cop vista la demanda es decidirà el sistema de venda final.

Les peticions d´entrada es poden fer al correu ticketing@fedandfut.com. Com va confirmar el president Víctor Santos a RTVA el partit es jugarà a l'Estadi Nacional.

La capacitat del Nacional és de 3.306 espectadors. Fins ara no s´ha omplert tot i que s´hi ha estat a prop en les visites de País de Gal·les, Bèlgica i Hongria. Pel partit contra Portugal s´espera que la demanda superi amb escreix a l´oferta. En aquell cas la federació podria valorar la possibilitat de fer un sorteig o altres alternatives. "Sense posar a la venda ja està tot venut, com aquell que diu, com tothom sap és un partit que fa molta gràcia", recorda Santos.

Qui vulgui la seva entrada ja ho pot fer des d´aquest dimecres al matí per correu electrònic. El partit es jugarà a Andorra el 7 d´octubre. Abans la selecció jugarà a Suïssa i a les illes Fèroe.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Vicente Bellot