- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ja es poden demanar entrades per a l'Andorra-Portugal del 7 d'octubre

  Esports   12 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

El procés de sol·licitud d´entrades per a l'Andorra-Portugal ja està en marxa. La Federació de Futbol ofereix des d´aquest dimecres un sistema de peticions per l'esperat xoc entre Andorra i Portugal del 7 d´octubre a l´Estadi Nacional. Un cop vista la demanda es decidirà el sistema de venda final.

Les peticions d´entrada es poden fer al correu ticketing@fedandfut.com. Com va confirmar el president Víctor Santos a RTVA el partit es jugarà a l'Estadi Nacional.

La capacitat del Nacional és de 3.306 espectadors. Fins ara no s´ha omplert tot i que s´hi ha estat a prop en les visites de País de Gal·les, Bèlgica i Hongria. Pel partit contra Portugal s´espera que la demanda superi amb escreix a l´oferta. En aquell cas la federació podria valorar la possibilitat de fer un sorteig o altres alternatives. "Sense posar a la venda ja està tot venut, com aquell que diu, com tothom sap és un partit que fa molta gràcia", recorda Santos.

Qui vulgui la seva entrada ja ho pot fer des d´aquest dimecres al matí per correu electrònic. El partit es jugarà a Andorra el 7 d´octubre. Abans la selecció jugarà a Suïssa i a les illes Fèroe.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Vicente Bellot