- Ja no queda cap entrada per poder veure ´Scalada Vision´ del Cirque du Soleil. Quan encara queden 6 representacions, l´objectiu d´igualar els 100.000 espectadors de la temporada passada és més a prop. Els organitzadors es mostren satisfets amb l´alt volum d´ocupació d´aquest estiu. La majoria de funcions han penjat el cartell d´entrades exhaurides - Des del dijous la part alta del poble de Pal compta amb una xarxa antidespreniments instal·lada a petició del Govern i del comú per garantir la seguretat. Els veïns del quart de Pal han expressat el seu malestar, ja que consideren que els informes que s´han fet no són prou exhaustius, ni actuals i creuen que hi ha interessos privats. - Els bombers han hagut d´actuar en un incendi que s´ha declarat al número 52 de l´Avinguda Fiter i Rossell d´Escaldes-Engordany. El foc s´ha iniciat en una habitació d´un dels habitatges. El fum ha obligat a desallotjar tot l´edifici, com a mesura de precaució. Mitja hora després la situació s´ha donat per controlada sense que s´hagin de lamentar danys personals. A hores d´ara es desconeixen les causes que han provocat el foc. - Ordino consultarà els ciutadans a través de l´aplicació "Ordino és viu". Aquesta servei s´inclourà en properes actualitzacions d´aquesta aplicació, que permet tenir un canal bidireccional de comunicació entre el comú i els habitants de la parròquia. L´aplicació compta ja amb gairebé 600 descàrregues. - Com cada any amb l´arribada de l´estiu el nombre d´abandonaments de gossos es triplica. Malgrat l´enduriment del codi penal Andorra no n´és una excepció. Una situació traumàtica per als animals que es produeix en un període en què les temperatures són força elevades. Els que tenen més sort acaben en famílies d´acollida, d´altres entren a les gosseres i els menys afortunats moren al carrer. - Diversos rius comptaran en els propers mesos amb noves estacions hidrològiques i climàtiques. El Govern licitarà les instal·lacions amb l´objectiu d´analitzar, per exemple, el cabal dels rius i poder actuar adequadament en casos de crescuda. Actualment, només tres rius del país tenen alguna instal·lació en el seu curs. - Domini andorrà en la triatló dels Andorra Outdoor Games pel que fa a la categoria femenina. Laurence Lestang ha estat la vencedora seguida de la també andorrana Laura Camps, totes dues del club triatló Serradells. El més ràpid en categoria masculina ha estat Òscar Martínez.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ja es poden demanar entrades per a l'Andorra-Portugal del 7 d'octubre

  Esports   12 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

El procés de sol·licitud d´entrades per a l'Andorra-Portugal ja està en marxa. La Federació de Futbol ofereix des d´aquest dimecres un sistema de peticions per l'esperat xoc entre Andorra i Portugal del 7 d´octubre a l´Estadi Nacional. Un cop vista la demanda es decidirà el sistema de venda final.

Les peticions d´entrada es poden fer al correu ticketing@fedandfut.com. Com va confirmar el president Víctor Santos a RTVA el partit es jugarà a l'Estadi Nacional.

La capacitat del Nacional és de 3.306 espectadors. Fins ara no s´ha omplert tot i que s´hi ha estat a prop en les visites de País de Gal·les, Bèlgica i Hongria. Pel partit contra Portugal s´espera que la demanda superi amb escreix a l´oferta. En aquell cas la federació podria valorar la possibilitat de fer un sorteig o altres alternatives. "Sense posar a la venda ja està tot venut, com aquell que diu, com tothom sap és un partit que fa molta gràcia", recorda Santos.

Qui vulgui la seva entrada ja ho pot fer des d´aquest dimecres al matí per correu electrònic. El partit es jugarà a Andorra el 7 d´octubre. Abans la selecció jugarà a Suïssa i a les illes Fèroe.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Vicente Bellot