- Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Johann Duhaupas, tot un pes pesant, es posa a punt a Andorra

  Esports   30 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Johann Duhaupas, un destacat boxejador francès dels pesos pesants, fa estada a Andorra. Prepara el proper combat, el mes vinent a París.

Dies d'intensa preparació per a Johann Duhaupas. El 14 de desembre tornarà a boxejar a casa després de molt de temps. Amb un cinturó de la WBA en joc. La victòria el permetria avançar per lluitar pel títol mundial i ha buscat la concentració al Pirineu. No coneixia Andorra. Hi ha arribat a través del seu representant i s'hi està trobant a gust. Entorn ideal per afrontar el nou repte. Hi busca la concetració i l'actitud per reeixir.

36 anys, 1,95 d'estatura. Natural del nord de França. Amb 40 combats com a professional. 36 victòries, 23 per KO. Només quatre derrotes. Una d'elles contra el nord-americà Deonte Wilder. Va ser fa dos anys, en la lluita pel títol mundial. Va cedir en l'onzè assalt però se sent molt orgullós d'aquell dia. Diu que tot i perdre va guanyar respecte per la seva valentia.

Al "rèptil", així és com el coneixen, li queda més d'una setmana al país, per on passaran alguns espàrrings que l'ajudaran a afinar cames i punys. Si l'èxit de Johann Duhaupas arriba, Andorra hi haurà col·laborat.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot