- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Johann Duhaupas, tot un pes pesant, es posa a punt a Andorra

  Esports   30 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Johann Duhaupas, un destacat boxejador francès dels pesos pesants, fa estada a Andorra. Prepara el proper combat, el mes vinent a París.

Dies d'intensa preparació per a Johann Duhaupas. El 14 de desembre tornarà a boxejar a casa després de molt de temps. Amb un cinturó de la WBA en joc. La victòria el permetria avançar per lluitar pel títol mundial i ha buscat la concentració al Pirineu. No coneixia Andorra. Hi ha arribat a través del seu representant i s'hi està trobant a gust. Entorn ideal per afrontar el nou repte. Hi busca la concetració i l'actitud per reeixir.

36 anys, 1,95 d'estatura. Natural del nord de França. Amb 40 combats com a professional. 36 victòries, 23 per KO. Només quatre derrotes. Una d'elles contra el nord-americà Deonte Wilder. Va ser fa dos anys, en la lluita pel títol mundial. Va cedir en l'onzè assalt però se sent molt orgullós d'aquell dia. Diu que tot i perdre va guanyar respecte per la seva valentia.

Al "rèptil", així és com el coneixen, li queda més d'una setmana al país, per on passaran alguns espàrrings que l'ajudaran a afinar cames i punys. Si l'èxit de Johann Duhaupas arriba, Andorra hi haurà col·laborat.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot