- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ENFAF cau a Borda Mateu contra el Mercantil (0-2)

  Esports   13 de gener, 2018 L'ENFAF cau a Borda Mateu contra el Mercantil (0-2)

L'ENFAF Crèdit Andorrà no ha pogut evitar la derrota contra el Mercantil, en la quinzena jornada del grup 2 de la primera catalana.

Els dos gols de les visitants han arribat a les acaballes del partit. Zambrano feia el 0 a 1 al minut 80, després d'aprofitar un rebuig dins l'àrea de l'ENFAF i superar Maria amb un xut creuat. Quan quedaven dos minuts per a la conclusió, Martínez ha fet el 0 a 2 definitiu amb una vaselina. És la setena derrota de la temporada per a l´equip de José Antonio Martín.

Informa i imatges: Joan López