Els tricolors perden davant Dinamarca en el segon partit de l'Europeu

La selecció de rugbi sub-18 ha perdut aquest dimecres amb Dinamarca per 6 a 7 en el segon partit de l´Europeu a l´Estadi Nacional, i gairebé ha dit adéu a les opcions d´acabar primera i ascendir de categoria.

A diferència del primer partit contra Croàcia, els joves isards han sortit endollats des de l'inici. Amb molta intensitat i agressivitat en defensa, Andorra ha impedit que Dinamarca fes cap punt a la primera part, tot i la superioritat física dels escandinaus. Ian Jammes amb un xut a pals ha donat l'avantatge de 3 a 0 amb què s'ha arribat al final de la primera part. El mateix Jammes ha ampliat la renda a la represa amb un altre cop de càstig, que feia pujar el 6 a 0 al marcador.

Els minuts passen i la tricolor acaricia la victòria, però Dinamarca ha buscat la línia de marca amb insistència amb un joc al límit del reglament. A dos minuts del final, els danesos han capgirat el resultat amb un assaig transformat que els ha donat la victòria per 6 a 7. Els isards han buscat la remuntada a la desesperada, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.

Aquest vespre a un quart i cinc minuts de nou Andorra buscarà la primera victòria contra Moldàvia, que ha perdut amb Croàcia per 22 a 0 i suma dues derrotes. Els partits de la selecció es poden veure en diferit cada nit, a dos quarts d´onze per www.andorradifusio.ad.

Informa: Joan López Imatge: Jordi Seabra