La selecció sub-18 de rugbi obre l'Europeu amb un empat contra Croàcia (13-13)

La selecció sub-18 de rugbi ha debutat al Campionat d´Europa a l´Estadi Nacional amb un empat a 13 contra Croàcia, després de remuntar 10 punts a la represa. Avui els joves isards buscaran la primera victòria contra Dinamarca.

En un partit amb només 17 minuts per part, cada assaig val or i Croàcia n'ha fet dos a la primera part que van posar contra les cordes els joves isards. Andorra ha retallat diferències amb un cop de càstig de Ian James, que ha posat el 3 a 10 al marcador, però Croàcia ha fet de penalitat el 3 a 13 abans del descans. Ja a la represa, un assaig de Toni Moreno transformat per James ha tornat l´esperança amb el 10 a 13. En el darrer minut, novament James ha fet el definitiu 13 a 13 amb un altre xut entre pals. L´empat ha estat celebrat com una victòria.

La selecció sub-18 jugarà el segon partit contra Dinamarca a un quart i cinc minuts de vuit contra Dinamarca, que ahir va superar amb claredat Hongria per 3 a 19. En l´altre partit del grup, Sèrbia es va imposar a Moldàvia per 0 a 5. El partit dels joves isards es podrà veure per Andorra Difusió a les 22.30h.

Informa: Joan López   Imatge: Robert Querol