La selecció sub-18 femenina de rugbi tanca l´Europeu en quart lloc

La selecció sub-18 femenina de rugbi 7 ha tancat en quarta posició l´Europeu organitzat per la Federació després de caure en el partit pel tercer lloc contra Escòcia per 33 a 0. Les jugadores de Nàdia Olm han acusat el cansament, però han tornat a mostrar-se com un grup unit i lluitador. La cita ha estat una ocasió magnífica per promocionar el rugbi femení.

Després de caure en la semifinal del matí contra Alemanya, Andorra volia tancar l´Europeu amb una victòria en el partit pel tercer lloc contra Escòcia. Les britàniques ja s´havien mostrat superiors en el primer partit del torneig i aquesta tarda han sortit amb una marxa més que les andorranes. El primer assaig ha arribat molt aviat i abans del descans Escòcia ha ampliat diferències amb la segona marca.

A la segona part Andorra ha acusat el cansament dels cinc partits disputats en dos dies i gairebé no ha pogut passar del mig camp. Escòcia, més sencera, ha arrodonit la victòria amb tres assajos més que han deixat un marcador final de 33 a 0. Les jugadores de la selecció tricolor han marxat decebudes pel resultat, però satisfetes per haver-se classificat per a les semifinals i per haver-ho deixat tot al terreny de joc.

Ha estat el segon Europeu d´una selecció que tot just comença a caminar, en un esport que té molt marge per continuar progressant a casa nostra. Alemanya ha estat la campiona del torneig després de superar Bèlgica en la final, per 17 a 15.

Informa i imatges: Joan López