L'Andorra goleja l'Artesa de Segre en el darrer amistós de la pretemporada (7-1)

El Futbol Club Andorra va golejar ahir l´Artesa de Segre per 7 a 1 al camp de Borda Mateu en el darrer amistós de la pretemporada. L´equip de Justo Ruiz va oferir un joc ràpid i molt vertical, amb dues de les noves incorporacions, Marc Pujol i Cristian Martínez, com a jugadors més destacats. El club busca ara entre tres i quatre reforços per completar una plantilla molt curta.
Tot i que al davant tenia un rival d´una categoria inferior, l´Andorra va confirmar ahir que afronta l´inici de la temporada en un bon moment. Les arribades de Marc Pujol i Cristian Martínez han donat més mobilitat i verticalitat a l´equip de Justo Ruiz, que ahir li va fer set gols a l´Artesa de Segre en el darrer amistós abans d´iniciar la lliga de Primera Catalana.

Cristian va aprofitar la seva velocitat per fer les dues primeres dianes de la nit. L´1 a 0, aprofitant un refús curt del porter a un xut de Marc Pujol, i el segon de volea després d´una centrada de Sebas Gómez per la banda esquerra.

Ja a la segona part, Ludo feia el tercer en un teva meva amb Marc Pujol. Els tres següents van arribar en accions de córner. Àlex feia el 4 a 0 en un rebuig dins l´àrea que el central va caçar de cap, d´esquenes a porteria. Amb el quatre a zero, l´Artesa de Segre va retallar diferències en una jugada per la dreta que va agafar desprevinguda la defensa tricolor. Emili Garcia va anotar per partida doble en altres dos serveis des de la cantonada, el primer amb centrada de Betriu i el segon de Pujol. Ludo, dins l´àrea, arrodonia el marcador amb el 7 a 1 definitiu després d´aprofitar una passada de Sebas Gómez.

Les sensacions no poden ser més bones, però amb una plantilla de només 16 efectius per la lesió d´Aaron Sánchez, l´Andorra necessita reforços per afrontar una temporada que tornarà a ser llarga i exigent.

Informa: Joan López Imatges: Joel Romero