L'Andorra Hoquei Club guanya el Geieg i recupera la darrera plaça de promoció d'ascens

En un cap de setmana força negatiu per als equips andorrans la no
En un cap de setmana força negatiu per als equips andorrans la nota positiva l'ha donat aquest diumenge l'Andorra Hoquei Club. Els de Roger Corral han derrotat per un clar 6 a 2 el Geieg de Girona. Amb aquest triomf els tricolors recuperen plaça al play-off d'ascens.
No ha estat un partit fàcil davant un rival que fins avui ens igualava a punts a la classificació. Àlex Martín avançava l'Andorra als 7 minuts de joc. Un avantatge que ha neutralitzat Pol dos minuts després. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Roger Corral ha corregit algunes errades i a la represa hem vist un millor Andorra.

Tot i amb això ha estat el Geieg el que s'ha avançat amb un penal. Ha estat anecdòtic. Dos gols d'Àlex Garcia, el segon amb un cacau que s'ha colat per l'escaire han capgirat el marcador. L'equip gironí ha pagat la seva joventut i s'ha anat desfent a les mans d'un Andorra amb més ofici. L'elèctric Nil Castellví posava terra de per mig a 14 minuts del xiulet final. El partit s'ha tancat amb dos gols més de l'Andorra a càrrec d'Àlex Martín i Adrià Antequera.

Amb el resultat els tricolors superen el Palafrugell, recuperant la darrera plaça de promoció d'ascens. La setmana vinent l'Andorra Hoquei Club visita la pista del Mataró.

Imatges: Lluís Calvo