L'FC Andorra venç i convenç en el debut contra l'Igualada (2-0)

Debut il·lusionant del Futbol Club Andorra a Primera Catalana. L´onze de Marc Castellsagué s´ha imposat per 2 a 0 a l´Igualada a Borda Mateu. Una victòria que ha fet justícia al bon joc dels tricolors i que fins i tot s´ha quedat curta.

El Futbol Club Andorra ha demostrat ganes des de l´inici i les primeres ocasions han arribat a peus d´un incisiu Jordi Aláez. Els tricolors han tingut pocs dies per preparar junts el debut a la lliga pels compromisos de seleccions, però han jugat amb ordre al darrere i fluïdesa en atac. El premi del gol ha arribat el minut 33 en una passada de Ludo que Roger Nazzaro ha sabut definir al primer toc amb un xut creuat.

Ludo ha pogut fer el segon en aquest xut amb molta intenció, veient el porter avançat, però la pilota s´ha estavellat contra el travesser.

Cristian Martínez ha fet el gol de la tranquil·litat al minut 16 de la segona part després d´una gran passada de Marc Pujol. El tot-terreny tricolor controla amb la dreta i afusella amb l´esquerra. Quedava mitja hora per davant i l'Andorra no ha patit per assegurar una victòria que, fins i tot, s´ha quedat curta

Bon debut oficial de l´Andorra i tres primers punts amb Marc Castellsagué a la banqueta. Un resultat que ha de donar confiança a un projecte que comença amb bon peu.

Informa: Joan López / Imatges: Jordi Seabra