- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Nous panells informatius a les rutes cicloturistes per promocionar-les

  Esports   23 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme i els comuns estan col·locant nous panells informatius a les 21 rutes cicloturístiques que hi ha al país. La iniciativa tindrà un cost de 12.000 euros.

La presentació s'ha fet al cap del coll de Beixalís. El darrer dels 21 ports que hi ha al país. Un port que malgrat la seva joventut ja gaudeix d'un gran prestigi havent rebut la visita del Tour i la Vuelta. Els nous panells doblen les dimensions dels anteriors i són informativament més acurats, especialment pel que fa al perfil, ara més detallat pel que fa als punts d'inclinació màxima. Tots els rètols tenen una fotografia del port, l'objectiu és fer-lo més atractiu i visible. Als cicloturistes els agrada immortalitzar l'ascensió penjant una fotografia a les xarxes socials i això acaba sent publicitat en ocasions fins i tot més beneficiosa que la convencional. "És una acció més per potenciar el cicloturisme", reitera el ministre de Turisme, Francesc Camp.

Aquesta és una millora per donar un plus a la retolació que vesteix els 21 ports catalogats d'Andorra des del 2011, amb el ministre Claude Benet. La iniciativa té un cost de 12 mil euros costejats a parts iguals per Andorra Turisme i els comuns. A l'inici dels ports també hi haurà un panell de dimensions més reduïdes. Paral·lelament s'ha presentat aquesta equipació amb els colors d'Andorra disponible a l'oficina de Turisme d'Andorra la Vella.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Jordi Seabra