- La manca d´habitatge de lloguer no es pot resoldre per decret. Així ho afirma el ministre d´Afers Socials, que rebutja la proposta sindical de limitar a sis-cents euros el preu del lloguer. Xavier Espot assegura que són mesures per a les quals el Govern no té competències. - El grup Cirsa, un dels grups que vol construir el casino al clot d´Emprivat, ha encarregat al despatx de Norman Foster un projecte immobiliari en aquesta zona. La voluntat és que que inclogui habitatges de luxe, un hotel de cinc estrelles i un centre comercial amb marques Premium. - L´equip Menairons, de l´Escola Andorrana de batxillerat, s´ha proclamat campió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i representarà la Universitat d´Andorra a la fase final que es farà a l´abri a Elx. Competiran contra els altres finalistes de les universitats de la Xarxa Vives que tenen el català com a llengua pròpia. - L´església de Sant Pere Màrtir d´Escaldes Engordany ha acollit aquest dissabte la missa funerària en record a Samuel Prada León. Familiars i amics han volgut acomiadar-se del jove resident al Principat de 24 anys, que va perdre la vida a Síria en un combat contra d´Estat Islàmic. La missa s´ha celebrat sense el cos del difunt, que continua a Síria pendent que les milícies kurdes el puguin repatriar. - El FC Andorra ha guanyat aquest dissabte amb claredat al cuer de la lliga, el Valls, per 3 gols a 0. Tot i les nombroses baixes, els de Candi Viladrich han dominat gran part del partit. El resultat permet als andorrans situar-se amb 39 punts. Un pas més cap a la salvació i, fins i tot, mirar cotes més altes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Nous panells informatius a les rutes cicloturistes per promocionar-les

  Esports   23 de maig, 2017
www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme i els comuns estan col·locant nous panells informatius a les 21 rutes cicloturístiques que hi ha al país. La iniciativa tindrà un cost de 12.000 euros.

La presentació s'ha fet al cap del coll de Beixalís. El darrer dels 21 ports que hi ha al país. Un port que malgrat la seva joventut ja gaudeix d'un gran prestigi havent rebut la visita del Tour i la Vuelta. Els nous panells doblen les dimensions dels anteriors i són informativament més acurats, especialment pel que fa al perfil, ara més detallat pel que fa als punts d'inclinació màxima. Tots els rètols tenen una fotografia del port, l'objectiu és fer-lo més atractiu i visible. Als cicloturistes els agrada immortalitzar l'ascensió penjant una fotografia a les xarxes socials i això acaba sent publicitat en ocasions fins i tot més beneficiosa que la convencional. "És una acció més per potenciar el cicloturisme", reitera el ministre de Turisme, Francesc Camp.

Aquesta és una millora per donar un plus a la retolació que vesteix els 21 ports catalogats d'Andorra des del 2011, amb el ministre Claude Benet. La iniciativa té un cost de 12 mil euros costejats a parts iguals per Andorra Turisme i els comuns. A l'inici dels ports també hi haurà un panell de dimensions més reduïdes. Paral·lelament s'ha presentat aquesta equipació amb els colors d'Andorra disponible a l'oficina de Turisme d'Andorra la Vella.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Jordi Seabra