- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Oportunitat per l'FC Andorra de remuntar posicions al camp del Borges Blanques

  Esports   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra recupera aquest divendres el primer dels tres partits ajornats, el corresponent a la primera jornada al camp del Borges Blanques. Les baixes tornaran a condicionar una convocatòria amb només 13 jugadors del primer equip.

Marc Castellsagué continua amb problemes per fer una convocatòria de mínims. A la baixa de llarga durada de Jordi Aláez s´han afegit aquesta setmana els lesionats Villagrasa i Aaron Sánchez, mentre que Emili Garcia i Xisco són baixa per motius personals. Els tricolors reprenen la lliga amb el partit ajornat de la primera jornada al camp del Borges Blanques. "Fora ens està costant una mica més. És normal, els equips contraris fan un altre plantejament a casa", explica l'entrenador de l'FC Andorra.

Sobre el Borges diu que "esperem un rival que ens apretarà molt amunt. Si fem bés les coses i estem concentrats podem treure un bon resultat". El Borges Blanques, tot i ser un dels equips ascendits de la categoria, va fer un molt bon inici de temporada, però en les últimes tres jornades ha encadenat tres derrotes consecutives. "Tenen algunes mancances a darrere. Hem de mirar d'aprofitar-ho", proposa Castellsagué.

L'entrenador ha tingut també paraules de record per a l´extècnic de Futbol Club Andorra Juanjo Díaz, que va morir aquest dijous amb 68 anys i amb qui va coincidir en la seva primera temporada a l´Espanyol.

Informa: Joan López
Imatges: Ruben Calvo