Pas de gegant de l'Andorra per aconseguir l'ascens

El Futbol Club Andorra dormirà líder i depenent de si mateix per acabar la lliga primer o segon, després de guanyar el Ripollet per 3 a 0 en el darrer partit a Borda Mateu. Els tricolors només han necessitat la primera mitja hora de joc per deixar el partit sentenciat.
El darrer partit de lliga a casa ha estat el més plàcid per al Futbol Club Andorra. Només s´havien jugat 12 minuts quan Marc Pujol servia una falta lateral prop de l´àrea i Cristian Martínez afusellava al fons de la xarxa. El primer gol ha donat tranquil·litat als d´Emili Vicente i el segon no ha trigat a arribar. Els tricolors agavaven l´esquena dels defensors del Ripollet i Roi posava el 2 a 0 al minut 22. Al 29 Cristian tornava a engegar la moto per celebrar el tercer gol de la tarda.

El marcador no s´ha mogut a la represa, tot i que l´Andorra ha tingut alguna ocasió clara com aquesta bona combinació entre Betriu i Cristian, que Pedrós no ha pogut finalitzar. Amb la victòria d´aquesta tarda l´Andorra ha fet un altre pas cap a l´ascens.

L´Andorra dormirà líder en espera del que facin demà l´Horta i el Sants als camps del Girona B i el Vic, respectivament. Passi el que passi, diumenge vinent l´Andorra jugarà el camp del Sants sabent que depèn d´ell mateix per acabar primer o segon.