Recital del MoraBanc contra el Fuenlabrada i pas de gegant pels play-off (96-78)

El MoraBanc Andorra ha sumat una nova victòria al Poliesportiu en un recital ofensiu contra el Fuenlabrada, per 96 a 78, un resultat que combinat amb la derrota del Bilbao Basket a la pista del Joventut deixa els de Joan Peñarroya a un pas de la classificació per al play-off.

Els andorrans no han pogut comptar per segon partit consecutiu amb Thanasis Antetokounmpo per lesió, però han tornat a fer una demostració de joc coral amb quatre jugadors per sobre dels 15 punts. David Walker ha estat el gran protagonista amb 20 punts i 5 triples a la segona part, però també han destacat en la faceta anotadora David Jelinek (17 punts), Giorgi Shermadini (16) i Oliver Stevic (15).

El MoraBanc ja ha obert forat en el marcador en el primer quart (24-16), davant un Fuenlabrada que es mantenia gràcies només als tres triples del brasiler Hettsheimeir. Al segon quart les diferències encara s´han ampliat més per als de Joan Peñarroya, que al descans dominaven de 16 punts (49-33).

La reacció del Fuenlabrada ha arribat a la represa i els madrilenys s´han acostat a només 6 punts (55-49), però el MoraBanc no s´ha deixat sorprendre i han tornat a trencar la defensa del rival fins arribar als 19 punts de diferència al final del tercer quart (76-57). El Fuenlabrada no s´ha rendit i amb una nova embranzida a l´inici del darrer període ha arribat a acostar-se a 11 punts, però el MoraBanc ja no ha patit per la victòria.

Amb el resultat d´avui i la derrota del Bilbao, els de Joan Peñarroya jugaran diumenge vinent a Miribilla amb dues victòries de marge respecte dels "homes de negre" i amb la classificació per als play-off cada vegada més a prop.

Informa: Joan López / Imatge: @morabancandorra