- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Sebastián Nerone i Alex Ruiz compartiran joc amb els jugadors de Principadel pel BMW Grand Tour

  Esports   12 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El club Principadel viurà un bon aperitiu del World Padel Tour aquesta setmana amb la disputa d´una prova del circuit BMW pàdel Grand Tour, un dels més reconeguts en l'àmbit d'aficionats a Espanya.

És la sisena vegada que la competició fa parada a Andorra i aplegarà cinquanta parelles del país des de dijous i fins diumenge, quan es disputaran les finals.

La prova comptarà amb els professionals Sebastián Nerone i Alex Ruiz, que faran un clínic per als participants, segons ha avançat el responsable de màrqueting de Pyrénées Automoció, Ronald Cabrera.

El BMW pàdel Grand Tour té fins a vint proves i un màster final que es disputa a Màlaga.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa