- El Tribunal Constitucional anul·la els escorcolls al despatx professional i al domicili dels germans Cierco arran de la demanda per revelació de secret bancari de la família Pujol. El Constitucional conclou que es va vulnerar el seu dret a la intimitat per la poca concreció del registres. I que també es va vulnerar el dret a la defensa arran dels materials intervinguts. - El policia jutjat per maltractament a un detingut serà molt probablement expulsat del cos. La investigació ha confirmat les agressions, que constitueixen una falta molt greu segons la llei de la policia. L´agent feia poc que formava part del cos, ja que pertany a una de les últimes promocions. - SDP lamenta el mal camí que al seu parer està agafant la reforma de la Funció Pública. Els progressistes creuen que no és seriós que el Govern plantegi ara als sindicats fer canvis a la reforma. També lamenta que el síndic posi límits a l´hora de consultar la informació sobre les adjudicacions a l´empresa SPAI que el cap de Govern ha enviat al parlament. - El vicepresident del consell d´administració de Vall Banc, Cristoph Lieber, ha renunciat. L´entitat ho atribueix a motius personals. Lieber havia exercit com a conseller delegat des que JC Flowers va adquirir Vall Banc. L´octubre del 2017 es va fer una reestructuració de la cúpula i Lieber va decidir deixar de ser la cara visible per fer-se càrrec d´una gestora d´actius alemanya, també propietat de JC Flowers. - A Andorra hi ha 1.250 joves amb problemes d´addicció a les drogues o a l´alcohol. Són dades que dona la recent creada associació Fills d´Andorra, que fa una crida a les famílies que es troben en aquesta situació. Entre altres coses, reclamen al Govern que busqui solucions i que rebaixi l´edat penal a setze anys. A l´"Ara i aquí", les impulsores han explicat la seva història.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Vilasetrú deixa la presidència de la Federació de Rugbi per motius personals

  Esports   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Canvi a la presidència de la Federació de Rugbi. Xavier Vilasetrú ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius personals. La Federació de Rugbi obre així una nova etapa. El fins ara vocal, David Ferré, serà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Les obligacions familiars i la feina han anat deixant cada vegada menys temps a Xavier Vilasetrú per dirigir una Federació de Rugbi que li exigia una dedicació creixent. Un dia després d´anunciar la dimissió, fa un balanç positiu dels vuit anys de mandat. Va arribar a la presidència en temps de restriccions econòmiques i marxa satisfet del treball fet amb la base.

David Ferré es farà càrrec de la presidència fins a final del mandat. Vilasetrú continuarà vinculat a la junta, per facilitar el traspàs de poders com a vocal. 

Els Europeus sub-18 de 15, en categoria masculina, i el femení de set dels últims anys han estat el millor aparador per promocionar la pilota oval. El repte de la nova junta serà continuar ampliant la base de jugadors per assegurar el futur. 

Informa: Joan López / Imatges: J.L. / arxiu