- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Vilasetrú deixa la presidència de la Federació de Rugbi per motius personals

  Esports   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Canvi a la presidència de la Federació de Rugbi. Xavier Vilasetrú ha anunciat aquest dimecres que deixa el càrrec per motius personals. La Federació de Rugbi obre així una nova etapa. El fins ara vocal, David Ferré, serà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Les obligacions familiars i la feina han anat deixant cada vegada menys temps a Xavier Vilasetrú per dirigir una Federació de Rugbi que li exigia una dedicació creixent. Un dia després d´anunciar la dimissió, fa un balanç positiu dels vuit anys de mandat. Va arribar a la presidència en temps de restriccions econòmiques i marxa satisfet del treball fet amb la base.

David Ferré es farà càrrec de la presidència fins a final del mandat. Vilasetrú continuarà vinculat a la junta, per facilitar el traspàs de poders com a vocal. 

Els Europeus sub-18 de 15, en categoria masculina, i el femení de set dels últims anys han estat el millor aparador per promocionar la pilota oval. El repte de la nova junta serà continuar ampliant la base de jugadors per assegurar el futur. 

Informa: Joan López / Imatges: J.L. / arxiu