- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

9a edició del TEDx Andorra la Vella amb uns 150 assistents i pensant en l'aniversari rodó de l'any vinent

  Noticies » Societat   28 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad
Nova sessió de miniconferències organitzades pel col·lectiu TEDX Andorra la Vella. Hi assisteixen unes 150 persones físicament i s´hi sumen els que segueixen les xerrades via internet.
Enguany les xerrades s´havien d´encabir sota el lema "Arquitectures emocionals": S´hi ha pogut sentir des d´una ponència sobre vincular l´arquitectura al món de les emocions, a d´altres relacionades amb la música o les escoles. En total, una desena de conferències que han tornat a aplegar més d´un centenar d´assistents.

L´edició d´enguany s´ha celebrat al Teatre de les Fontetes, a la Massana i s'ha pogut veure arreu del món via streaming. La desena edició arribarà el 2018, previsiblement també al mes d'octubre.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Sergi Garcia