- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un motorista en situació crítica però estable després d'un accident al pont de Madrid

  Noticies » Societat   05 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest dijous a la tarda hi ha hagut un accident greu al pont de Madrid. Es tracta d´un home que ha perdut el control de la moto en què circulava. L´home, de 39 anys, que pateix un traumatisme cranioencefàlic, està estable tot i que la seva situació és crítica i probablement serà traslladat a Barcelona.

Eren passades les 6 de la tarda quan la policia rebia l´avís d´un accident al pont de Madrid. El conductor de la moto amb plaques andorranes n´hauria perdut el control. Sobre el terreny es podia veure el vehicle uns metres més enllà de l´home, a qui els serveis d´emergències mèdiques han atès allà mateix. 

Fins al lloc dels fets s´hi han traslladat efectius d´emergències, policia, bombers i agents de circulació. 

El vial del Pobladó ha estat més d´una hora tallat al trànsit, per la qual cosa s´han generat cues de fins a dos quilòmetres al centre de Santa Coloma i de cinc a la carretera general entre l´avinguda de Salou i l´avinguda de Tarragona.

 

Informa: Rosa Alberch / Judit Pedrós
Imatges: Sergi Linares