- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un motorista en situació crítica però estable després d'un accident al pont de Madrid

  Noticies » Societat   05 d'octubre, 2017
www.andorradifusio.ad

Aquest dijous a la tarda hi ha hagut un accident greu al pont de Madrid. Es tracta d´un home que ha perdut el control de la moto en què circulava. L´home, de 39 anys, que pateix un traumatisme cranioencefàlic, està estable tot i que la seva situació és crítica i probablement serà traslladat a Barcelona.

Eren passades les 6 de la tarda quan la policia rebia l´avís d´un accident al pont de Madrid. El conductor de la moto amb plaques andorranes n´hauria perdut el control. Sobre el terreny es podia veure el vehicle uns metres més enllà de l´home, a qui els serveis d´emergències mèdiques han atès allà mateix. 

Fins al lloc dels fets s´hi han traslladat efectius d´emergències, policia, bombers i agents de circulació. 

El vial del Pobladó ha estat més d´una hora tallat al trànsit, per la qual cosa s´han generat cues de fins a dos quilòmetres al centre de Santa Coloma i de cinc a la carretera general entre l´avinguda de Salou i l´avinguda de Tarragona.

 

Informa: Rosa Alberch / Judit Pedrós
Imatges: Sergi Linares