- Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - La presó comptarà amb un nou mòdul per a dones ingressades, actualment quatre. Així ho ha assegurat Xavier Espot, ministre d´Interior, en una visita a les obres de millora del centre penitenciari. Això garantirà un espai més exclusiu per a les recluses. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Andorra i Espanya es tornen a reunir per la certificació GPS de l'aeroport

  Noticies » Economia   12 de setembre, 2017 Andorra i Espanya es tornen a reunir per la certificació GPS de l'aeroport

Nova reunió entre Andorra i Espanya per analitzar la situació de l'aeroport d'Andorra-la Seu. El ministre de Competitivitat i Innovació s'ha reunit aquest matí a Madrid amb el de Foment espanyol.

El motiu de la trobada ha estat saber si s'aconseguirà la certificació per a poder fer-hi vols instrumentals amb GPS. Ara per ara només es pot operar a l'aeroport els dies en què hi ha bones condicions visuals. Amb l'aparell s'ampliaria també a les jornades amb baixa visibilitat.

El juliol passat es va presentar un estudi aeronàutic favorable al canvi, però ara cal comprovar si es complirien els estàndars internacionals de seguretat.

Informa: Judit Pedrós
Imatge: SFG